Snelle levering en super service

Duidelijke site. Snelle levering. Geen gedoe als er iets retour moet. Goede prijzen. Kortom super service.

Prijs en kwaliteit perfect in balans.

Na email over vertraging toch super snelle levering! Geweldig

In orde

Goeie service

Prima zoals altijd

Ondanks Corona bestelling binnen 2 dagen in huis

Ondanks Corona bestelling binnen 2 dagen in huis

Snelle service en kwaliteit voer

Bestel voor mijn poedel puppy altijd voer bij hen. Had per ongeluk kaatst een te grote zak gekocht. Geld werd dezelfde dag nog teruggestort. Super!!

Scherpe prijzen goede leveringen.

snelle levering.....prima producten

alles wordt in 1 keer geleverd....en snel. voor zeer redelijke prijzen....af en toe n extraatje erbij....altijd leuk!

Super snelle levering, goed materiaal en heel gemakkelijk te bestellen en betalen!

Zeer slechte service

2 keer klantenservice Tim gebeld over het niet ontvangen van mijn bestelde en betaalde pakketje. Volgens Tim is het pakketje afgelopen dinsdag klaargemaakt en aangeboden aan Post NL. Nu zondag, geeft Track en trace van Post NL aan dat het pakket nog niet is ontvangen, dus zodoende ook niet uitgeleverd kan worden. Tim blijft maar aangeven dat het door drukte wat langer duurt, echter Post NL zegt dat het wel druk is, maar een week voordat het zelfs maar in ontvangst is genomen door Post NL is wel extreem lang. Met andere woorden, er is iets fout gegaan met dat pakketje, zorg dat je het oplost.

Vlotte en correcte levering

Vlotte levering, veel keuze in de webshop

Snelle communicatie en levering! Top!

Komt na wat hij zegt

Alles naar wens. Duidelijke communicatie. Ben zeer tevreden.

Nette prijzen, snelle levering

Nette prijzen, snelle levering

Vertrouwenwekkend

Prima leverantie. Een van de weinige aanbieders van mijn specifieke hondenvoer in grote verpakking. De goedkoopste, maar met toch een prima snelheid en service. Wordt dus mijn vaste leverancier.

Snelle levering! Ook al had ik vertraging verwacht door corona, maar dit was helemaal niet het geval.

Beestachtig goed!

Alle hondenspeeltjes zijn geweldig leuk en van goede kwaliteit, Roos wil niets anders!

Snelle en correcte levering in deze moeilijke tijden. Tijdig en correct geïnformeerd.

Altijd goede service

Sommige dingen zijn er goedkoper, makkelijk te bestellen en ze houden je op de hoogte ivm de levering.

Ervaring is altijd goed geweest. Alleennio heb wel een puntje. Ik had een orthopedische hondenmand gekocht van 114 euro. Dus heel duur. Hij komt aan en zit allemaal lossen draden aan. Ik vind persoonlijk dat ze dit hadden moeten controleren voor dat het verstuurd word. De mand is te duur voor dit. Daarom retour gestuurd.

3 zendingen voor een besloeg van 4 producten is te veel

1e zending snel. 2kleine kattenspeeltjes in een enorme doos. 2e zending paar dagen later. Standaard 10kg biokat. Raar waarom dat niet op voorraad was en tegelijk werd verstuurd. 3e zending bleef maar duren tot ik zelf moest vragen naar info. Toen ging het opeens wel snel. Beetje raar als je zegt dat kattenbak op voorraad Is dat ca 2 weken duurt. Geen slechte indruk van Tims, maar dit is wel gek hoe gaat. Met betere info was ik best tevreden geweest met 1 zending. Nu minder tevreden.

Regelmatig brok voor mijn paard besteld. Wordt goed verpakt en op tijd geleverd. Gelukkig nu zonder verzendkosten, aangezien ik steeds aan best een hoog bedrag uit geef.

Prettig

Juiste bestelling ontvangen met goed aangegeven tijd / dagen van bezorging

Top bedrijf!

Top bedrijf! Altijd goede service en goede artikelen

Zorgen goed voor jou en jouw viervoeter.

Levert keurig op afgesproken datum. Producten altijd netjes. Fijne goed werkende site. Wordt goed op de hoogte gehouden van status bestelling via de mail. Geen overvloed van nieuwsbrieven. Uitstekende klantenservice.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR