Alles in orde en snel ontvangen

Heel tevreden

Heel tevreden van de service! Bestelling heel snel ontvangen en dit in zeer drukke tijden.

Goed aanbod, duidelijke info, niet te duur

Tim’s is een goede complete webwinkel. Toen wij vorig jaar wilden wisselen van hondenvoer, vond ik er echt alle informatie die ik nodig had. En de prijs is goed en de levering heel snel. Ik heb niks te klagen!

Goedkoop!

Beetje jammer dat klitspray apart en hondenvoer apart is verzonden, letterlijk twee dagen thuis moeten wachten op pakketbezorger (die nooit nimmer optijd aankomt)..

Prima levering

Goed geïnformeerd over langere bezorg tijd

Hoogwaardige keuze van katten eten, ook met mooie kortingen

Ok

Makkelijk en overzichtelijk bestelbaar. Pakketje kwam heel raar aan. Geen factuur, bestel overzicht of iets. Bovendien leek het product al eerder uitgepakt te zijn. Ook duurde het leveren lang en kwam hier maar weinig informatie over.

Geweldig zijn jullie

Ik had hooi voor de paarden gekregen die dus niet op mijn bestelling stond en ik heb jullie gemaild dat dit verkeerd was en jullie stuurde me direct het goede hennepvezelstrooisel wat ik had besteld dus toppie

Simpel snel en goed

Duidelijke communicatie, en het was erg sinpel en snel besteld en zoals vermeld binnen 3 werkdagen bezorgd.

Alles en altijd piekfijn in orde.

Bestellen gaat zeer vlot, het komt altijd in nette staat toe en word mooi op tijd geleverd

Top verkoper , goede en snelle service

Mijn hond een bully staat zeer mooi qua vacht , mooi gespierd , top voeding !

Prima shop

Goede shop. Alleen product is het geld niet waard. Goedkope materialen

Snelle levering en goede kwaliteit

Werd netjes op tijd geleverd. Product als verwacht. Zal zeker nog een keer bestellen.

super

doe mijn bestelling zelfs in Carona tijd en toch na een paar dagen bezorgt ...super

Drinkfontein Trixie aangeschaft

De prijs van het product was zeker geen tegenvaller, vandaar dat ik ook heb besloten het product aan te schaffen. Bestelling & verzending verliepen soepel. Op 4 april is de bestelling geplaatst, en op 8 april had ik deze al binnen (wegens de pademie). Enige minpuntje aan de drinkfontein is dat deze niet geheel geruisloos klinkt. Desondanks is het geluid niet dusdanig aanwezig dat het storend is o.i.d. Prima prijs - kwaliteitsverhouding wat mij betreft!!

Steeds dik in orde! Uitgebreid assortiment.

Prijskwaliteit. Snel

Goede ervaring

Prima snelle service

Prima en snel

Snel verstuurd, prettig geprijsd

Product was zeer gunstig geprijsd in vergelijking met Bol en werd pijlsnel verstuurd.

Goed en betrouwbaar

Nvt

Wat ik bestel komt snel aan! en de prijs is goed! Ben zeer tevreden!

Goed product en goeie prijs

Goed prijsbeeld.

Snelle levering en goede service

Bestel altijd hier als nodig heb wand is goeden producten en snelle service

Goed snel en klantvriendelijkheid

Altijd correct en netjes op tijd tegen een scherpe prijs

Prima en snelle service.

Betrouwbaar, snel en vriendelijke service.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR