Snelle verzending

Prima ,duidelijke website,snelle levering

Zie hierboven Moet de werking vh apparaat nog afwachten

vlotte levering

vlotte levering, alles zoals afgesproken

Prima ervaring

Ze zijn snel met reageren en is wel makkelijk als je ergens op zit te wachten

Ben tevreden

Correcte prijzen, vlugge levering

Had het internet afgespeurd naar de beste prijs en hier gevonden! Was ook snel geleverd, dus heel tevreden!

Zeer tevreden.

Altijd snel met levering.

Levering snel

Ruim assortiment voor aantrekkelijke prijs

Snel en volledige levering.

Scherpe prijs en netjes geleverd.

Produkten snel geleverd en goed.

Tevreden

Een beetje lang op de bestelling moeten wachten maar natuurlijk spelen de Corona maatregelen ook een grote rol . We doen nog eens een bestelling in normale omstandigheden en zullen dan nog eens beoordelen.

Snel, communicatief en doeltreffend

Snel & efficiënt

Onze levering van bevroren vers vlees was goed ingepakt met dry ice die geen overbodige luxe was met dit warme weer. Uitstekende communicatie per mail

Snelle levering goed product

Tevreden

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde.ondanks t corona virus toch snelle levering!

Levertijden bij bestellen kloppen niet.

Melding op website: vandaag besteld voor [tijd], morgen in huis”. Dinsdag avond dus ik was te laat voor verzending dezelfde dag maar had verwacht dan dat het in elk geval die woensdag verzonden zou worden. Heb speciaal gezocht naar een shop die het op voorraad had en snel kon verzenden, anders had ik niet besteld. Na betaling komt de bestelbevestiging per mail maar die gaf aan dat het pas in het weekend verzonden zou worden! Gemaild en antwoord (kwam gelukkig wel snel) was: stond niet op de website en weekend gaan we ook niet redden. Lekker dan! Gewoon eerlijk zijn betreffende levertijden, zo moeilijk is dat toch niet?! :(

Te laat bezorgt

Heb een week moeten wachten voor dat mijn bestelling werd bezocht..ik had het niet meer nodigt, heb het elder andres gekocht waar het bezorgen sneller was😒

Keurig geleverd en op tijd.

Bestellen was eenvoudig en de levering was keurig en op tijd.

Ze doen wat ze zeggen en is het even anders dan zeggen ze wat ze doen

Alles top geregeld!

Heel goed!

Mooi kotje! Gemakkelijk in elkaar te steken en alles super goed in orde!

Ik had al eerder bij jullie een bestelling geplaatst en was zeer tevreden. Ik had zeer snel nood aan bepaalde artikel en wist dat het vlug ter plaatse ging zijn ondanks de drukte . Bedankt hiervoor en zal nog wel een bestelling in de toekomst plaatsen.

Wel de volgende x de spullen beter verpakken. Ik kreeg de bestelde shampoo fles kapot binnen. Het pompje was tijdens de verzending vermoed ik afgebroken. Spullen lagen ook los in de doos zonder verpakkingsmateriaal. Zal nu de fles moeten gebruiken zonder de pomp helaas.

Zoals beschreven op site

Heeft wat langer geduurd dan anders maar we kennen de reden verder prima

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR