Helemaal super, niks op aan te merken!

Alles goed!

snelle service

ondanks de coronavirus zijn de javame kattenbakstenen toch erg snel bezorgd en netjes afgeleverd in de carport. Ik had 4 zakken besteld maar helaas zaten er in 2 ervan scheuren in de zakken waardoor er heel veel steentjes uitvielen.

Correcte service en kwaliteit huismerk goed

Opvolging en levering correct, enkel verpakking overleeft het soms niet. Aandachtspuntje naar de partner leverancier toe.

Beter dan ik had verwacht

Vanwege het carona virus werd ik als klant netjes op de hoogte gehouden per mail. Na de T&t code kwam het pakket ook op prijs aan. Konijnen ren was goed in staat een de konijnen waren dol op de gratis samples van hopper!

Communicatie kan beter maar bereidwillig dit te veranderen

Na een miscommunicatie is dit goed opgepakt door Tim's. Tijdens deze conversatie merkte ik de bereidwilligheid om de punten te willen verbeteren. Ik zal om deze reden nog een keer bestellen bij Tim's. Fijn dat ze naar je tips willen luisteren, en naar een oplossing zoeken.

ondans de corona toch snel geleverd

IK ben er zeer tevreden over toppie

Goede communicatie

Goede communicatie rondom levertijd

Goed.. en op tijd

Besteld en idd 3-5 dagen levertijd maar na weekeind was het er al super op de hoogte gehouden en product klopte precies

goed maar de prijs kan scherper .En iets beter via mail op de hoogte blijven over je bestelling mag wel.

Probleemloos.

Ondanks grote drukte op de "webshop markt" door corona is mijn bestelling geheel conform afspraak bezorgd.

Snel geleverd!

en belangrijk niet beschadigd goed verpakt

Zeer voordelig

Ruim assortiment In verhouding tot andere websides goedkoper. Snelle aflevering

Goed bedrijf redelijk goede prijzen

Snel afgehandeld ! Goede prijzen ...

Goede service en veznding. Assortiment zou breder kunnen.

Communicatie was misleidend

Geachte, Door pas na de bestelling te communiceren over een mogelijke vertraging door de uitzonderlijke omstandigheden, heeft u mijns inziens niet helemaal juist gehandeld in deze. Doordat de bestelling op zich liet wachten, heb ik mij genoodzaakt gezien naar de winkel te gaan en dubbel aan te kopen. Dit had vermeden kunnen worden door de verwachtingen op voorhand duidelijk te stellen.

Prijs kwaliteit

Zeer tevreden ! Goede service , mooie prijs en leuk extraatje bij de bestelling . Aanrader!

Fijne, betrouwbare winkel

Ik kom hier zeker terug!

goed assortiment

Snel en plezierig

Goede aanbieding, toch nog redelijk snel geleverd

Fijne site, overzichtelijk.

Heel goed.

Levert zsm ondanks Corona met 1 minpuntje

Ik heb twee producten besteld, waarnaast ik een hondenkauwbotje kado kreeg. De bestelde producten waren niet direct voorradig, hiervan werd ik keurig op de hoogte gebracht. Tot mijn verbazing werd wel dat gratis kauwbotje alvast gestuurd, per pakketdienst in een veel te grote kartonnen doos... Dit is echt niet milieubewust en het had gemakkelijk met de bestelling mee kunnen komen, ik zat echt niet op dat botje te wachten...

Lange levertijd en de bovenste laag van het vlees was zacht en niet meer bevroren

Vlees niet meer diepgevroren en bovenste laag ontdooid. Het vlees was langer onderweg dan gebruikelijk. Of het te maken heeft met de Corona crisis laat zich alleen maar raden. In ieder geval heeft Tim’s hun verantwoordelijkheid genomen en geadviseerd het vlees niet te voeren maar weg te gooien. De kosten worden gerestitueerd en voorlopig wordt geen diepvriesvlees meer verzonden. Eerst deze nare periode afwachten en hopen dat alles weer snel normaal verloopt.

Erg tevreden

Snelle bezorging. Wordt goed op de hoogte gehouden. Nette prijzen en voldoende op voorraad. Indien niet op voorraad, kosteloos nagezonden.

Goede service, ruim assortiment en een lage prijs!

Geen poespas, bestellen en klaar, wel contact gehad met klantenservice aangezien er iets miste maar dat was mijn eigen lees fout, bleek namelijk iets niet op voorraad te zijn, maar het grote voordeel daar wachten ze niet op alles worst verstuurd en wat niet op voorraad is wordt later opgestuurd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR