Erg tevreden!

Ik bestel nu al een lange tijd bij Tim’s. De prijzen zijn voordelig en wordt netjes en op tijd geleverd. Ook al heb ik een vast merk brokken voor de hond, ze hebben een ruim assortiment met goede kwaliteit en duidelijke voedingswaarde en beschrijving.

prima spul en niet duur

de bestelde articelen bevallen goed

Fijne snelle levering! Top..

prima service

Ik bestel altijd het voer voor onze labrador bij Tim's B.V. Ze hebben vaak en een scherpe prijs en snelle levering.

Alles helemaal prima !

Ik ga hier zeker nog vaker bestellen. Alles verliep goed, fijne website met goede aanbiedingen en na het bestellen werd ik perfect op de hoogte gehouden. Alles netjes geleverd en goed verpakt.

Tevreden

Altijd stipte levering ook nu in coronacrisis

Ik ben altijd tevreden geweest over jullie leveringen. Nu hebben jullie ons meegedeeld dat jullie niet de volgende dag konden leveren door de coroacrisis, maar een paar dagen later. Jullie hielden lij per mail op de hoogte van elke stap in de levering. Deze levering werd contactloos geleverd waarvoor dank. Doe zo verder👍

Alles is correct aangekomen en je krijgt ook waar voor u geld

Snel verzonden, prima service

Het pakket kwam snel aan en nadat bleek dat er iets niet goed was gegaan, werd daar snel en op een goede manier op gereageerd.

perfecte service en levering

gewoon dát

goede service

zelf in corona tijd correcte levering,en goede info

Makkelijk bestellen en snelle levering. Wij zijn tevreden! 👍 omhoog!!

Goed en scherp geprijst

Snel en goed

Snelle levering!

Ondanks alle vertragingen rond het Corona virus Was mijn bestelling en na 3 dagen al. En alles was in orde.

Snelle levering, prima!

Goede levering, duidelijke communicatie

Top Bedrijf, Top Advies

Pieter heeft mij HOPPER SELECTIVE aangeraden. Echt een top advies, goedkoper en onze konijnen vinden het heerlijk. Daarbij net zo gezond als ons vorige voer! Pieter bedankt.

Alles is gewoon goed.

Voldoet al de beschrijving

Prima producten, wel duurde de verzending lang

Prima geleverd in verwachte tijd

Alles helder en netjes geleverd op verwachte datum

Snelle levering en dankzij actie s goede prijs

Geregeld acties waardoor de prijs gunstig is Snelle levering

Uitstekende service en goede producten voor dito prijs.

Ondanks werd het voer toch vrij snel geleverd. Erg fijn.

Prima bedrijf. Snel en betrouwbare bezorging

Ik bestel nu al een tijdje vogelvoer bij Tim's. Zo geregeld! En met een account wordt het nog eenvoudiger om opnieuw te bestellen.

Mijn ervaring is goed

Geen problemen gehad met de levering

Uitstekende service.

Ondanks het gewicht, toch gratis geleverd.

Super service en netjes optijd bezorgd!

Prijzen zijn zeer scherp en de levertijd is netjes naar verwachting.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR