Super in orde

makkelijk besteld, vlot geleverd

Overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces en zeer vlotte levering gezien de huidige omstandigheden. Andere aanbieders gaven indicatie dat levering 4-5 dagen langer zou kunnen duren, maar Tim's was er gewoon op het afgesproken moment. Het was een zware doos vanwege de grote bestelling houtvezel. De doos was een beetje gescheurd, maar alles zat er netjes in en niks was beschadigd.

Ooo

Ooo

zeer tevreden

zeer tevreden ,snelle levering .

Tevreden

1 keer besteld en dat ging erg soepel. Groot assortiment en snelle levering

Is maar 1 woord voor te bedenken

Komen afspraak na. Hadden 5 sterren kunnen zijn als ze een ander bezorg bedrijf inschakelen. DPD vind ik zeer slecht, leveren niet op plaats waar de bedoeling is.

Prettige webwinkel, snelle bezorging

Ik kan Tim's van harte aanbevelen.

Top bedrijf en Service

Goedkope winkel, met snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Is prima

Altijd op Tiijd binnen we hebben ook op tijd besteld ivm het Corona gebeuren

niet alles op voorraad, maar werd goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou gaan worden

Ook in deze tijd snelle levering

zie boven

Snel

Netjes goed verpakt en snel bezorgd

Vriendelijk geholpen en prima normale prijzen

Doe zo voort

Alles piccobello in orde

goede zaak,klant vriendelijk

een goede zaak,altijd duiidelijk als je belt,ene dag besteld en de volgende dag al in huis

gewoon goed ben tevreden

correcte service

hondenvoer besteld, is correct met enige vertraging aangekomen. Alle begrip gezien de huidige covid-19-tijden.

Ruime keus schappelijke prijs meestal Ruime keus schappelijke prijs meestal vlotte levering

Ruime keus schappelijke prijs meestal vlotte levering

Tim's is prima . alleen bezorg dienst Post .nl niet

Perfect goede service .

Uitstekende service

Goede webshop, goede prijzen, snelle levertijd, fijn dat verzendkosten niet per pakket maar bestelling zijn. En de kattensnoepjes bij de bestelling maken het helemáál af.

Artikel precies zoals omschreven, snelle levering.

Artikel werd snel ontvangen. Werd goed opende hoogte gehouden omdat het nu wat anders is met het Corona-virus. Artikel was zoals omschreven.

goede service

De hond vind de botten te lekker... vandaar een 7,5

Ik heb 50 botten gevuld met rundvlees besteld..... Als het aan Max ligt lust hij er wel een paar..... maar daar beginnen we niet aan. Ik heb toch een 10 gegeven omdat eerlijk is heerlijk zegt Max mijn Amerikaanse Stefford.

Snelle levering en goede communicatie

Fijne informatie met een prettige snelle afwerking en verzending.

Tof dat jullie het in 2 dagen hebben bezorgd in deze tijden

Super tevreden dat we onze bestelling binnen 2 werkdagen hebben ontvangen. Dankjewel. Het zijn allemaal nieuwe producten en even afwachten of onze poezen het goed vinden.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR