Duidelijke website en snelle levering

De website is duidelijk en producten makkelijk te vinden. De prijs/ kwaliteit is erg goed en het leuke is dat er steeds een klein cadeau artikel bij zit

Duidelijk en zo snel mogelijk ( vooral nu in deze Corona tijd) bezorgd. Netjes verpakt

Duidelijke webshop

Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had

Ondanks het Coronavirus toch een snelle levering

Prima service snelle levering

Prima service prima prijs snelle levering

Geweldig eten Wooof mijn hond vindt het super lekker. Voor mij niks anders meer!

Fantastische service

Ik moest de klantenservice bellen om iets aan mijn bestelling te veranderen en ze hielpen mij erg goed.

Tim is Top

Voldoende ruime keus, alles hebben ze op voorraad, en snelle levering. Betaal- en bestel procedure verloopt soepel. Ze vragen niet eens absurde prijzen voor hun waar. Tim staat bij mijn Firefox in de favorietenlijst.

Snelle service ook in Corona tijden.

Uitstekende service

Omdat wij momenteel middenin de corona crisis zitten kan het wat langer duren voordat de bestelling zou komen. Toen ik geen mailtje kreeg kroop ik in de telefoon en trof een fijne dierenvriend die nakeek wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Volgens haar zou dit de maandag zijn en tot mijn verbazing kwam de bestelling de zaterdag daarvoor al! Raar dat je daar zo blij mee bent zult u denken; maar de dierenvrienden bij Tim's verkopen beloven tenminste geen onwaarheden, het is er zelfs eventueel nog eerder. Top!

Goed, goedkoper en snel.

Voor de 3e jaar achter elkaar besteld.

Goeie ervaring

Prima kattenvoer en adequaat geleverd

Prima kattenvoer,adequaat geleverd en goede klantvriendelijke communicatie

Prima service en bezorging op tijd

Levert wat ik verwachtte

Door Corona 1 dag later maar dat is begrijpelijk.

Top!!

Alles prima gegaan. Op tijd binnen en netjes verpakt.

Prima al eerder besteld en toen ook tevreden

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de levering en goede kwaliteit spullen

Precies goed

Zoal het hoort, duidelijk, snel en voordelig!

Kwaliteit voor een goede prijs

Product is retour

Geleverde vogelpindakaas wilde noch de mus, noch de meer,noch de merel, noch de bonte specht en zelfs de kraai NIET eten. Wel gratis retour! Vandaar toch drie sterren

Betrouwbaar en snelle levering

Ik ben al jaren een tevreden klant. Tim's is betrouwbaar, goedkoop heeft uitstekende service

Gewoon goed...

Altijd correct...