Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en alles netjes verlopen

Toevallig via Google bij deze winkel uitgekomen Een bestelling geplaatst en alles mooi verlopen +een leuk extraatje in mn pakket. Ik was aangenaam verrast.

Erg goed

Een goede service is belangrijk en natuurlijk de prijs

Snelle levering, ruim assortiment

Al meerdere keren besteld, vooral diepvries producten. Levering is tot nu toe goed, vlees is altijd nog goed bevroren bij levering.

Snelle webshop

Ik ben over het algemeen tevreden over Tim’s. Wel heb ik een paar keer iets gehad wat over de datum was, heb keurig geld terug gekregen maar zit er dan ook niet in. En dat is wel jammer.

Goed en snel

Heel tevreden

Goede service, snelle levering, goed product

Vlees super verpakt en nog diep bevroren!

Zeer vriendelijk en correcte levering en beantwoorden je vragen zoals het hoort

Telefonisch contact gehad en netjes te woord gestaan.Na bestelling alles conform de bepalingen gebeurd. Snelle levering.

Snelle levering, prima product!

Goede en snelle levering

In 1 woord super

Goede producten, snelle levering

Product bevalt goed en wordt altijd snel en netjes op tijd geleverd

Snelle service!

Ruim assortiment en snelle service! Hier ga ik vaker bestellen!

Altijd op tijd geleverd!

Omdat Tim’s het merk Orijen verkoopt bestel ik bij deze webshop. Snel geleverd en goede service.

Heel vriendelijke mensen aan de telefoon heel goed geholpen ‘Koop er nog.super

Goede snelle service

Product is prima voor de prijs. Het voer wordt met smaak gegeten.

Snelle en goede levering, goed product

Goede producten

Ik ben altijd erg tevreden over Tim's. Goede producten en goede service. Helaas heb ik de laatste bestelling puppymelk besteld wat 2 jaar goed hoort te zijn. Maar deze is maar tot okt 2020 goed. Ik had gehoopt deze met mijn volgend nestje weer te kunnen gebruiken, maar dat gaat nu helaas niet. Kan hier een tegemoetkoming voor komen? Verder was ik altijd heel tevreden!

Ongelooflijk wat een goede service en goed op tijd dank je wel Verkoper

Mijn ervaring voor de eerste keer is heel goed . Alles prima verpakt en precies op tijd bezorgd geweldig dit adres is aan te raden

TOPPER

Mijn bestelling voldoet aan al mijn verwachtingen. Top

Alles keurig op tijd ontvangen.

Ruime keuze van producten. Ook kwaliteitsproducten. Goede communicatie en levering.

Snelle en correcte levering

Heel goed, correcte prijs en correcte opvolging en afhandeling, een aanrader!

Super snel en niet duur

Het kattegrid is snel en netjes geleverd.

Snelle levering door Post NL, smorgens bestellen volgende dag in huis, kijk dat noem ik nou geweldig

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR