Snelle levering. Mooi product. Kortom goed

Goed! Niks op aan te merken

Goed verpakt netjes op tijd verzonden

Makkelijk te gebruiken site, veel keuze, goede prijzen en snelle levering

Alles naar tevredenheid.

Alles prima geregeld, besteld en de dag daarna in huis. Blije hondjes .

Snelle en correcte levering.

Zeer tevreden van de service en de producten.

In 1 woord perfect

Snelle levering. Met zorg verpakt. Goede kwaliteit. Leuke attentie extra

Tim is top

Prijs en kwaliteit goed, snelle levering, betalen na levering werkt goed, verpakking per post is nu ook goed. We zijn dik ik tevreden 🙎‍♀️🐱🐈

Opzich prima

Site en levering prima. Alles zoals je tegenwoordig mag verwachten van een goede online winkel. Echter de zak hondenbrokken die ik bestelde was al lek bij aankomst. Nou dacht ik dat dit wellicht door transport zou komen echter de doos was intact....?! Dit zou dus betekenen dat er een zak geleverd is waar de vacuüm reeds was opgeheven door een gaatje, dat moet toch opvallen bij het picken/ inpakken van de order? Al met al goed maar verbetering op detail mogelijk.... Grt, jw

Alijd goede service en snelle levering

Alijd goede service en snelle levering

Het kan altijd beter

Het inpakken kan wel iets beter er worden dingen los in de doos meegezonden

Goede service en kwaliteit voor een klein prijsje

Ruime keuze, goeie kwaliteit en snelle levering.

Bestelling snel geleverd product ook zeer tevreden

Product kattengrit Fijn katten grit klonters goed zuinig in gebruik en de prijs ook zeer aangenaam

Snelle levering!

Ruime keus en overzichtelijke website!

in orde.

Levering van 1 bestelling in 1 pakket zou efficiënter zijn.

Gewoon top

Ik bestel altijd aan tim’s en de levering is altijd top en mijn berners zijn er zot van

Goed product voor een redelijke prijs

Goede kwaliteit, goed verpakt, snel verzonden. Ga hier zeker weer shoppen.

Voordelig en snel geleverd, ook diepvriesprodukten komen snel en diepbevroren aan.

De bestelling kreeg ik de volgende dag in huis dus een goede snelle levering. Helaas was 1 product niet op voorraad waardoor die anderhalve week later kwam. Ik heb daar geen mail van gehad, pas toen het product weer op voorraad was en geleverd kon worden waardoor ik was vergeten dat ik het had besteld. Maar dat is op zich niet zo erg, wat ik wel minder vond is de doos waar het allemaal in gepropt zat. Het was geen stevige doos en ik had zware zakken kattengrind die alles wat eronder zat aan het verpletten was. Dus de andere verpakkingen waren daardoor wat kapot en in gedeukt. Dat zou beter kunnen.

Al jaren klant

Ben al jaren klant en vindt het een geweldige webshop.

Superlevering!

10kg konijnenvoer besteld en 2x5kg ontvangen voor dezelfde prijs. Snelle levering.

super snelle levering en alles netjes verpakt

Super snelle levering en alles was keurig verpakt!

Snelle levering, keer op keer.

Nooit gedoe, betrouwbaar en snel.

prima snelle service

prima snelle service en update van t te volgen pakket

Zeer snel geleverd

en goede service.