Echt een toppertje alles goed geregeld!

Ik ben werkelijk te spreken over TIM'S B.V. . Alles goed voor elkaar snelle service en mooie producten van top kwaliteit. Tegen een zeer aanneembare prijs! Daarom lieve mensen wilt u mooie en top kwaliteit voor een aanneembare prijs, kom dan ook snel naar TIM'S B.V. voor mij geen ander meer. Ik heb gevonden wat ik nodig heb, en ben gewoon zeer tevreden mee.

Woef woef kussens

Prima service, prima prijs en snel bezorgd. Kortom tevreden

Goede service, snelle levering.

Product kan ik nog niet beoordelen. Prettige website, snelle levering.

TOP

Al jaren klant. Ruime keuze. Goede verpakking. Snelle levering. Afhaalpunt mogelijk. Vriendelijke klantenservice en indien probleem met levering altijd een keurige oplossing. Als kers op de taart, een extra snackje voor de hond erbij.

Snelle levering en de zakken hondenbrokken zitten netjes verpakt in een kartonnen doos, top!

Alles perfect

Snelle levering goeie producten voor een mooie prijs

Alles prima

Duidelijke productomschrijving, helder bestelproces en snelle levering.

Duidelijk bestelproces en snelle levering!

Duidelijke site Vlot bestellen Snelle levering Goeie prijzen.

Top klantenservice!

Op donderdag diepvriesvoer besteld, vrijdag zou het bezorgd worden door PostNL. PostNL stuurt mij op vrijdag een mailtje dat zij vertraging hebben en dus de volgende dag (zaterdag) zullen bezorgen. Op zaterdag krijg ik plots een mailtje van PostNL dat de bezorging niet is gelukt en zij het pakketje maandag bij een ophaalpunt zullen afleveren, zonder dat er bij ons is aangebeld! Dus zojuist hebben wij het pakketje opgehaald en ja hoor, het vlees is gewoon helemaal ontdooid. Niet meer te gebruiken nu. Gelijk Tim's gebeld en zij zeiden gooi het maar weg, wij sturen meteen een nieuw pakketje op. Geweldige klantenservice! Wat ik helaas niet van PostNL kan zeggen!

super

snelle en correcte afhandeling van bestellen en retourneren. goede service.

Super service

Super service

Goede levering qua termijn en kwaliteit.

Top! Hondenluik werkt prima.

Snelle levering, alle goed verpakt!

Snel en voordelig!

Snelle levering, alle goed verpakt!

Ik had de volgende dag mijn bestelling al binnen. Dat het weer retour ging kan Tim niets aan doen.

Good but delivery options need work

Paying with iDeal, I couldn’t get my product delivered to an address other than my home. It would be great if packaging were smaller. Other than that, it was fast, what I needed and at a fair price.

Snelle levering,goeie service

Vlugge service. ,levering Top

Prima, op 1 ding na....

Ik ben tevreden over de producten. Maar ik snap niet waarom ik een ieniemini klein potje gratis snoepjes in een enorme lap plastic gewikkeld in mijn pakket heb zitten. Die snoepjes zijn prima maar die zaten ook goed in de papieren opvulling. Dat plastic was compleet overbodig. Erg jammer. Verder alles prima!

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering van de producten. Tot nu toe nog geen klachten gehad. Ik raad Tim's aan.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Prima product

Alle brokken worden gegeten en de katten zien er gezond uit en blijven aktief

Goede service en snelle levering

Mijn product werd volgens afspraak de volgende dag geleverd

Topwinkel!

Veel keuze,prima prijzen en supersnel geleverd!

Snelle levering, prima prijs!

Zondag besteld, maandag in huis 👍🏼

Langzame levering tot geen levering slechte communicatie

Eerste keer besteld en na 3 weken nog niets zelf achteraan gebeld. Product was niet leverbaar Tweede keer twee weken moeten wachten. Ook zelf achteraan moeten bellen. Ik zit op het voer te wachten en heb tussendoor ergens anders moeten bestellen.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR