perfect

100% tevreden over artikel en verzending

Voor het eerst bij Tim's vers vlees van Energique besteld. Snelle levering, goed verpakt, waardoor het vlees nog helemaal bevroren was gebleven. Kortom top!!

Snelle, correcte bezorging!

Wij bestellen voor onze hond Raw4dogs, gevroren vers vlees. Dit wordt keurig verpakt geleverd. Snelle service en makkelijk bestellen!

Super vlotte levering

Vlotte levering

super snelle levering

product zoals verwacht super

Goede en snelle levering

Zeer goede kwaliteit prijs en perfecte levering

Product op tijd geleverd. Verpakking was goed.

Prima dierenwinkel

Dag na de bestelling alles altyd binnen ,goed verpakt, kortom heel erg tevrede

heel goed

geweldig in gepakt en snelle bezorging

Snelle levering en erg goed verpakt

Snelle levering en erg goed verpakt en betrouwbare site.

snelle levering, mooi product

Vrijdagnamiddag besteld en zaterdag mijn vogelvoederstandaard al in huis. Heel mooi product. Ik ben tevreden en de tuinvogeltjes ook !

Erg lang gewacht

Mijn nalevering duurde 2 weken. Ipv 1 week zoals afgesproken door telefoon. Erg jammer had het nodig moest nu zelf extra kopen anders zat ik zonder.

Correcte levering

Snel en efficient geleverd

Correct en eerlijk.

Supersnelle levering, Kussen was helaas te klein voor onze hond. Direct retour, goede klantvriendelijke uitleg. Geld terug ontvangen. Correct en eerlijk. Tim's BV een aanrader

Super snel en compleet geleverd

Compleet assortiment en nog niet eerder zo snel met update mailtjes over voortgang bestelling. Heel erg fijn! Ik bestel zeker nog een keer voor de beestjes.

Geweldig!

Levering was helaas later, maar dit probleem lag bij postnl ! Volgende keer bestel ik weer bij jullie! Hopen dat postnl zich dan wel aan de levertijd ligt.

Perfecte service, petje af

Vlot geleverd en een kleine schade in de doos uitstekend opgelost. Zelfs een tegoed code gehad voor een volgende bestelling terwijl ik had aangegeven dat dat niet nodig was. Ga er zeker vaker bestellen

Goede prijs met ruim assortiment En snelle levering 💪 Echt top !

Snel en betaalbaar

Niks op de service aan te merken - supersnel en heel betaalbaar! Het konijnenhok dat ik had besteld miste wel een paar nageltjes/nietjes, waardoor 1 hoek een beetje loskwam. Is opgelost met een spijkertje, dus verder prima :)

Fantastisch!

Snel levering en professioneel!

Snel geleverd, werkt naar behoren maar erg lawaaierig

Toch een klacht,had vraag gesteld over lawaai dat apparaat maakt maar géén antwoord gehad!

Goede ervaring

Netjes en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

De bestelling werd de volgende dag bezorgd. En de kwaliteit van de gepelde pinda's was goed! Dit in tegenstelling tot de pinda's die ik eerder bij De Groot Diervoeders besteld had. Ben dus erg tevreden over Tim's B.V. en zal hier vaker bestellen.

goede en snelle service

gewoon goed bestellen en goed leveren top

Snelle levering en goeie prijs👍

Bovendien leuk extra snackje voor de hond, mag nergens anders meer bestellen van hem!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR