Te lange levertermijn.

Begin van de week reeds besteld, pas zaterdag geleverd en dat zonder dit te laten weten.

Uitstekend!

Ik heb goede ervaringen, heb al vaker besteld voor mijn hondjes en 2 poezenbeesten. Altijd op tijd. Ben blij met dit adres.

De voordeligste keus in talloze leuke hondenmanden

Binnen een dag mijn favoriete mandje bezorgd tegen zeer lage verzendkosten. Scheelt euro's met andere aanbieders! Overzichtelijke website.

Prima snelle service

Bestel hier vaker en altijd op tijd en zeer snel mij spullen geleverd gekregen

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Alles was perfect

Verzorgt en snel

Goede en snelle levering netjes verpakt

Echt een aanrader

Prijs kwaliteit correct.

Levering was op de voet te volgen en op het juiste tijdstip gebracht.

Niets op aan te merken!

Duidelijke website en eenvoudig bestellen. Goede informatie (updates voortgang order) en aantrekkelijk geprijsd.

Perfecte service

Zeer snelle behandeling en levering van de bestelde goederen

Goed prijs en snelle levering

Snelle, correcte levering

Perfect.

Ik was een konijn hok aan het zoeken en kwam toevall8g deze site tegen even gekeken en vergelijken. Maar top fijne site.

Snelle levering, fijne site.

Goede prijs. Snelle levering.

Goede service, prima prijs. Snel in huis, Kreeg er snacks bij waarschijnlijk op, heb een te kleine halsband gekregen, waarschijnlijk snacks op. Maar ja een gegeven paard mag je niet in de bek kijken, 🐴al met al geweldige online winkel. Met vriendelijke groet, Peter.

Uitstekende service

Snelle levering en goede prijs

Super ! Aanrader !

Snelle verzending, makkelijk te bestellen, goede prijs en goede contact mbt bezorging

Supersnel en goed

Besteld en de volgende dag geleverd. En zeer schappelijke verzendkosten!

Mijn pakket kwam helemaal kapot aan, honden kluiven er niet meer in zak kattenbaksteentjes kapot. Contact opgenomen met de klantenservice en had de volgende dag alles nieuw binnen. Super service!

supersnel

Op zondag besteld, op maandag bezorgd. Ook de prijs was niet duur. Wat betreft assortiment: ik bestelde een Julius K9 tuig maar een bijpassend naamlabel moest ik elders bestellen.

Goeie service helemaal top

Super.

Erg snelle en fijne service !

Zeer goede service en snelle levering

Hele goede ervaringen met Tim's. Snelle levering Goede service ook als er iets niet helemaal goed gaat (kan gebeuren, het zijn ook maar mensen he ;) ) Ik bestel hier altijd mijn hondevoer, nooit meer slepen met zware verpakkingen. Ben ook erg blij met de verzending via postnl

Prettig en duidelijk

Prettige website, assortiment kan iets uitgebreider. Betaling ging soepel via iDeal. Producten werden binnen 1-2 dagen netjes geleverd. De kattenbakken staan mooi op hun plek.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR