snel geleverd

snel geleverd. Fijne website. in 1 woord geweldig. Bestel hier graag mijn producten

Foto's op de website geven duidelijk weer wat je besteld, de speeltjes voor onze papagaai: goede , duidelijke uitleg of het bedoelt is voor kleine of grote pappagaaien. De kleurenfoto's geven een goed beeld.

een geweldige leverancier voor het voer voor onze bernersennes

Elke bestelling gaat zoals afgesproken bestellen en levering binnen 24 uur en geen opmerkingen over de verpakking en bezorger

Tevreden

Bestellen en heel snel leveren !! Tim’s was Top alleen de Post NL was waardeloos Ik woon op 1e verdieping. Ze belde aan ik drukte op de deurbel en stond achter de deur .. Ik roepen kijken en weg. Niemand gezien Was waardeloos !! DHL is veel klant vriendelijker

Snipper.

Dit is perfect vandaag besteld morgen thuis.supper.

Baas tevreden, honden tevreden!

Snelle levering, goed voer (Wooof), honden zien er goed uit, krijgen niks anders.

Goede service , snel geleverd, precies goed. Witbuikegel helemaal blij

Perfect verlopen

Snelle levering, kwaliteit van het bestelde hondenkussen valt erg tegen, Vulling gaat op een hoop zitten, binnenkussen last stiksel al van los, heeft 1 dag in zijn mand gelegen, helaas gebruikt en kan ik het niet meer retourneren

Zeer snelle levering naar België, binnen 2 dagen in huis. Goede communicatie en fijne webshop. Zeker een aanrader!

Snelle levering , netjes verpakt . Niks op aan te merken . Zeker voor herhaling vatbaar .

Goede prijs, snelle levering. Keurig verpakt. Aanrader!

Snelle + vlotte service

Goede levering, kat is blij met de nieuwe krabpaal. Duidelijke en snelle communicatie over vragen + levering. Tevreden klant !

Super bedrijf

Wij bestellen hier altijd de brokken (Millor Premium Hondenvoer) voor onze hond. Het wordt snel geleverd en is altijd goed verpakt. De brokken (Millor Premium Hondenvoer) zijn fantastisch. Onze hond kan niet zomaar elke brok eten ivm haar maag.. deze zijn perfect, ze heeft een mooie vocht een goed gebit en prima energie niveau

Fijne webwinkel met groot assortiment

Fijne winkel, nette afhandeling, laatste bestelling was de levertijd iets langer ( meer dan een week), producten zijn van prima kwaliteit en gunstig geprijsd.

Snel en voordelig

Goed assortiment en zeer voordelig. Daarbij altijd correcte levering.

Bestelling snel geleverd.Als er iets nog niet is wordt het ook snel nageleverd. Ik ben zeer tevreden

Snel en simpel, maar onnodig groot verpakkingsmateriaal

Tim is altijd snel met bezorgen en bestellen is simpel. Ben alleen erg teleurgesteld dat mijn kleine bestelling in zo'n grote doos zat. Met een beetje nadenken had het makkelijk in een envelop gepast en ook nog door de brievenbus gekund. Niet duurzaam en mijn buurvrouw is onnodig lastig gevallen om het pakket aan te pakken.

Word netjes geholpen aan de telefoon als je iets niet snapt. En het product is goed

Super service

Super voeding voor mijn bully

Supersnelle service

Op zaterdag voor het eerst iets bij Tim's besteld, op zondag bericht dat de bestelling klaar stond voor verzending en op maandag al in huis. Supersnel!

Prima ervaring

Netjes op tijd geleverd en op de correcte wijze verpakt! Top!

Snelle en correcte levering van bestelde producten

De levering van producten wordt aangekondigd via de mail. Het bestelde is op tijd geleverd.

mijn aankoop snel en goed verpakt ontvangen .

Precies op tijd voor herhaling vatbaar !!

Voor het eerst besteld en ben erg tevreden

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR