Top volgende dag in huis

Even gebeld voor wat advies besteld volgende dag in huis!👍🏻

Erg tevreden!

Snelle levering en uitgebreid assortiment. Dit was de eerste bestelling bij Tim’s. Erg tevreden over de levering.

Nog afwachten of het werkt

Snel en geweldig

Makkelijk bestellen, duidelijk en overzichtelijk en snel geleverd.

snel bezorgd

Snel bezorgd en goede prijs kwaliteit verhouding alleen jammer dat het niet aan huis bezorgd wordt.

Leuk als er aanbieding is

Laatste tijd steeds met korting ons vlees kunnen bestellen. Tegenwoordig vaak weer gewoon op voorraad maar als er geen korting is is Het best aan de prijs en kijken we vaak even bij de concurrent.. Wie het goedkoopste is, heeft ons als. Klant

Heel vaak deel leveringen

Ik vind het irritant dat ik meer dan eens deel leveringen krijg. Soms zelfs weken later. Voor de rest is het top. Daarom blijf ik bestellen.

Goede website,duidelijk en makkelijk.

Snelle en correcte levering

Levering met 1 werkdag, overgestapt van andere dierenwinkel naar deze en erg tevreden!

Helemaal top

Bestellen en volgende dag al in huis..geweldig

Snelle en correcte levering.

Zeker voor herhaling vatbaar!

eerlijke en snelle bezorging van mijn producten

ik heb goed zaken gedaan met Tim's bv ruim assortiment en redelijke prijzen. en een snelle bezorging

Geleverd zoals afgesproken top

Goede en snelle aflevering

Boony hondenmand besteld super goed afgeleverd ik blij en hond blij mooie stevige mand .

Goed en goedkoop

Zeer positief en duidelijk omschrijving van het product en een goede prijs

Prachtig product en snelle levering

Heb de Lex & Max kattentoren besteld. Heel mooi product dat keuring binnen de gestelde tijd werd afgeleverd. Ben er erg blij mee, katten moeten nog een beetje wennen.

fastest handling and delivery

I ordered a few times from Tim's. Every time the delivery came on the next day. Once I had to return something and the new product was delivered before I even had a chance to sort out the return, which they sent a special delivery-person to collect. Very pleased.

Overzichtelijk en snel geholpen

Product was snel binnen.

Goede snelle levering

Besteld en volgende dag in huis. Goede kwaliteit prijs verhouding. Leuke attentie voor de hond en boodschappen tas voor vrouwtje.

Snelle levering,met een klein presentje voor de hond.Helemaal leuk.

Netjes in een kartonnen doos bezorgt.

Snel geleverd, maar de afwerking is niet zo netjes

Daarom zo goedkoop waarschijnlijk. Afwerking is niet netjes, niet alles is glad gevijld en het ijzeren ruifje is veel te scherp en past niet

Snel! Top!👍

👍

Snel geleverd goed voer.

Gewoon top.

Voor 17:00 besteld en de volgende dag netjes in huis! Product precies zoals omschreven, top!

Goede ervaring

Snelle levering. Indien er iets fout loopt, lossen ze dit zo snel mogelijk op.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR