Kerstcadeautje voor onze hond besteld. Hengel met speeltje (haar vorig 'ratteke' ze kent de benaming van haar favoriete speeltje) was na 4 jaar kapot/dood. Goedkoopste site op internet. Meer dan 50% minder dan enkele andere sites. Prima levering (wel enkele uren nadat track en trace zei, maar hier kunnen ze niks aan doen. En met de drukte tijdens de feestdagen snap ik dit zeker) Onze hond heeft met haar nieuw ratteke in verpakking rondgelopen, was alvast heel enthousiast. Nu staat hij ingepakt naast onze kerstboom. Laat kerstavond maar snel komen zal onze hond nu denken. Samenvattend: heel tevreden van webshop.

Heel goed.

Ik ben prima geholpen. Was blij verrastover de goede gang van zaken .

Snelle levering en snelle nalevering

Prima snoepgoed voor de hond ontvangen. Alleen jammer dat die kleine artikelen in zo een enorme doos verpakt worden. Snel geleverd en wat niet voorradig was werd super snel aangeleverd. Koop graag weer bij jullie artikelen.

Heel snelle levering

Besteld en volgende dag geleverd.

Prima service en product!

Vlot

Ze doen exact wat ze beloven tegen een goede prijs.

Inmiddels meerdere malen voer voor huisdieren gekocht. De levering is goed en ze hebben schepe tarieven. Prima webshop!

Goede prijs, snelle levering! Ik ga hier vaker bestellen!

correcte en nette levering

Snel geleverd , in een gepaste verpakking

Alles zoals afgesproken

Zeer gemakkelijk te volgen via email voor de verzending, alleen als je iets wilt terugzenden is het wat moeilijk te vinden

Alleen maar goede ervaringen!

Al vaak dingen besteld. Soms gaat er wel eens wat mis, maar het wordt altijd goed en super snel opgelost. Als iets toch niet leverbaar is, krijg je regelmatig updates en het wordt netjes ingestuurd!

correcte levering en producten !

Snel en correct !

Zeer tevreden klant

Mijn bestelling had enorme vertraging door de producent van het product Hierop is adequaat gereageerd iedere keer weer door tim’s De informatiestroom was volledig vanuit tim’s En ik kreeg ook altijd binnen 24 uur response als ik hun een e-mail stuurde. Zelfs het aanbod om van de bestelling af te zien door de grote vertraging.

Ruime keus en goede levering. Goede communicatie.

Handig tasje voor zowel beloningssnoepjes hond als poepzakjes. En goed geprijsd denkspel.

Snelle levering en leuke prijzen

Uitstekende service

Zeer tevreden, snelle levering en de.prijzen zijn op punt.

prima kwaliteit

Grote zak pinda's tegen scherpe prijs ! Vogels zijn er verzot op !

product kwam open binne

Mijn frettenvoer zak was open.... ook niet een klein scheurtje het leek echt alsof iemand die open heeft geknipt. Ik woog de zak na gelukkig klopte de inhoud, ook verder prima voer. Nooit dat ik hier ooit iets bestel

Snelle betrouwbare levering

Goede overzicht op de site en een snelle levering.

diepvriesvoer snel geleverd en keurig verpakt

Dieprvriesvoer keurig verpakt, het was nog bevroren bij de bezorging. Top!

Snelle service en alles prima

Dezelfde brokken voor de hond, goedkoper kunnen krijgen bij Tim's. En ook nog eens een veel snellere service. Top!

Zeer snelle levering en communicatie, zeer goede opvolging.

snelle levering, mooie prijzen, goed product.

snelle levering, mooie prijzen, goed product. zeker een aanrader.

zoals ik het wil

vanachter de computer super snel thuisbezorgd voor de laagste prijs

Heel fijn product!!!

Mijn degoes zijn helemaal weg van de warmhoudpad! Nooit gedacht dat ze het meteen zouden gebruiken. De 2 dames liggen er nu extra warm bij!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR