Telefonisch goed bereikbaar en uitstekende service

Tip top

Snelle levering en servicedesk. Hondjes ook tevreden

Goede prijs en snelle levering

Hele goede ervaringen ,ik ben heel tevreden!!!

Super service en snelle levering

de black friday aanbieding werd net na mijn bestelling bekend en dan toch achteraf de korting geven. Gewoon super!

Super goede service.

Er ontbrak een onderdeel en na dit te hebben gemeld ontving ik het per omgaande post.

Prima voedsel en snelle levering

Een aanrader. Netjes verpakt en mijn waterschildpadden lussen het zeer graag.

Snelle levering voor goede prijs

Bestelling de dag na het plaatsen ontvangen, correcte levering.

Top!!!!

Erg blij met de juiste service

Bestel vaak en altijd goed

Prijzen zijn best laag en ik kreeg bij mijn bestelling een gratis hondenkoekjes erbij. De bezorging is meestal de volgende dag.

toppietop

prima product voor een mooie prijs

Uitstekende service!

Ik heb voor de tweede keer een kattenbak besteld bij Tim's omdat ik zo tevreden was over de eerste. Helaas was er deze keer door het vervoer een scheur in de bak gekomen. Nadat ik het gemeld had aan Tim's, kreeg ik meteen een reactie en dezelfde dag werd mij nogmaals een kattenbak toegezonden. Deze heb ik de volgende dag in goede orde ontvangen. Dank voor jullie uitstekende service!

Snel maar niet correct

Werd levering gedaan zat niet alles in. Mail gestuurd nog steeds geen antwoord Wat er nu zal gebeuren met het artikel wat niet mee geleverd is

perfecte afwerking

vlotte levering en goed verpakt

Perfect en snelle levering!

Alles prima !

Gewoon goed .. niks op aan te merken.

Prima product en service.

Goed product, duidelijke website,snelle levering en goed op de hoogte gehouden over het te leveren tijdstip, kortom zeer goede ervaring.

Goede kwaliteit producten en snelle levering.

Snel,voordelig en goed

Snelle en goede levering

Goede webshop en zeer snel met leveren

Alle spullen netjes en snel geleverd..

Supersnelle levering! Kan niets negatief vermelden. Mooie spullen. Miss handig voor retailers moest er geen minimum bedrag zijn voor aan te kopen. Want soms wordt er 1 iets besteld of waar ze naar vragen maar moet je als particulier bestellen.

Yourdog voer te koop erg fijn voer en Tim's is een erg fijn verkoopkanaal voor mij. Na bestellen "volgende dag in huis"

Snelle levering en goede service

Ik bestel al een behoorlijke tijd konijnenvoer en benodigdheden bij Tim's B.V. Ik ben erg tevreden, het is bijna altijd de volgende dag in huis. Natuurlijk gaat er ook wel eens wat mis. Zo hebben we weleens een order gekregen zonder pakbon. Dit hadden we zelf nog niet gezien, de volgende dag kregen we nogmaals het extraatje wat je bij de bestelling krijgt en de pakbon. Deze week kregen we een zak voer met een gat en ook merkte ik twee ophanggaatjes aan de zak. Ik kreeg voor de scheur de helft van het aankoopbedrag terug. Ook hebben ze navraag gedaan bij de leverancier over de gaatjes en dit terug gekoppeld. Overal gaat wel eens wat mis, maar ik ben heel tevreden over hoe Tim's B.V. dit oppakt.

Goed en snel

Goede service, en snel

Goed bezord

Altijd netjes op tijd geleverd en altijd op tijd op zelf in huis top winkel

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR