Goed product geleverd.

Snelle levering van goed product, maar helaas niet de volgende dag. Post.nl had vertraging?

prima contact, snelle verzending

Ik kreeg keurig een bericht dat het bezorgen wat vertraagd was. Daarna kreeg ik mijn pakket toch nog snel. Er was 1 item beschadigd. Zonder problemen werd er een nieuw exemplaar toegezonden.

Alles zoals beloofd

Alles was snel en goed uitgevoerd bedankt👍👍

Snelle levering goed ingepakt hondenvoer

We kregen de volgende dag het voer al in huis

Te laat geleverd

Dit is al de 2 de keer dat mijn bestelling later komt dan dat ze aangeven op de site en in de mail. En natuurlijk krijgt Post. NL de schuld. Ik bestel nu maar elders mijn producten

Altijd goed en betrouwbaar

Ben al lang klant, ze laten me nooit in de steek, zelfs niet als PostNL mij in de steek laat. En Tim’s op kosten wordt gejaagd.

Vlotte bestelling en levering

De eerste keer dat ik hier iets bestelde (hondenluik XL), dit ging zeer vlot, de voorziene info op de site is volledig en de levering ging zonder problemen. (Het hondenluik plaatsen was een ander paar mouwen maar dit ligt dan weer meer aan mijn onkunde denk ik ;-) )

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde en het was netjes op tijd geleverd!

Alles volgens afspraak

Alles is geleverd zoals afgesproken,

Snel en goed

Al lang heel tevreden

De goedkoopste wat betreft mijn voer en deze keer iets extra erbij!!! En snel in huis.

Goede prijs

Goede prijs en snelle gratis levering.

perfect

Iets langer wachten maar wordt keurig afgeleverd en producten oke !

teleurgesteld

Dit was mijn eerste ervaring met Tim en die was goed. Goedkoop en toch de volgende dag in huis. MAAR DE BESTELDE ZAKKEN KATTENBAKZAND WAREN STUK EN DE DOOS NIET, DUS ZIJN ZE STUK VERPAKT. N IET GETREURD MAAR EEN MAIL NAAR TIM WAAR TOT OP HEDEN NIET IS GEREAGEERD EN DAT VIND IK NOU TELEURSTELLEND

Kattenvoer en klepje voor kattenbak besteld; beide voor een scherpe prijs. Voer werd de volgende dag al geleverd met de mededeling, dat het klepje nagestuurd zou worden zodra beschikbaar.... het duurde een week voordat Tim's het in huis had. Steeds zijn we keurig op de hoogte gehouden over de status en het werd direct verstuurd bij beschikbaarheid! Chapeau !!!

Goedkoop en Goede service

De spullen, die ik nodig had waren het goedkoopst bij Tim's. En kreeg er dezelfde service voor terug als de duurdere webwinkels. Een aanrader!

Prima site snel geleverd na bestelling prima verpakt. Alles top

Prima en vlotte levering

Gemakkelijke site en snelle levering, prima.

Super!!

Vlot, aan huis besteld volgens afspraak.

Vlotte en correcte afhandeling

Vandaag besteld, morgen in huis klopt als een bus. Goede informatie over de afhandeling van de bestelling. Producten waren goed en netjes verpakt en voldoen aan de verwachting.

Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling

Een extra korting en geen leveringskosten maakte alles zeer interessant om bij Tim's BV te bestellen. Mijn bestelling is op tijd geleverd. Alle administratieve zaken zijn goed uitgevoerd. Zeker een webwinkel om te blijven onthouden.

Toppers

Snelle levering met kwalitiets producten tegen een goede prijs

TEVREDEN

Netjes verpakt zeer tevreden over het gekochten product. Bedankt Tim ik kreeg echt waar voor mijn geld

Hele snelle en nette levering. Met attentie

fantastisch

goede service snelle bezorging goede communicatie per mail

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Avis sur Kiyoh

• Tout le monde peut poster un avis tant que les termes et conditions et la politique de confidentialitĂ© sont respectĂ©s
• Nous effectuons des contrĂ´les automatisĂ©s et manuels pour Ă©viter autant que possible les fausses Ă©valuations
• Les avis rĂ©digĂ©s de votre propre initiative sont immĂ©diatement mis en ligne et vĂ©rifiĂ©s dans les 72 heures.