Prima product,snelle nette levering en goede prijs

Goed verpakt ,snel in huis,product als verwacht ,dus TOP

Prima, vlot en betaalbaar.

Vlotte levering!

Snelle levering, producten naar verwachting

Goed! de product reviews helpen goed.

Levering goed. Reageren op mail niet

Snelle levering en een nette prijs

Mijn producten voor de hond werden snel en correct geleverd. De prijs is ook goed.

Vlotte bestelling, vlotte levering en goed prijs/kwaliteit verhouding

Overzichtelijke website die een goede prijs/kwaliteit verhouding laat zien. Snel besteld en snel geleverd. Ik ben tevreden!

Goede producten en snelle levering.

Zeer tevreden.

Netjes op tijd geleverd.

Vlotte en nette service

Vlotte en snelle levering

Goed verpakt

Makkelijker site, goede bevestiging per mail en snelle levering Artikelen waaronder 2 zakken hondeneten werden keurig verpakt geleverd.

Snelle en goede service

Goede producten en snelle levering. Aanrader

Zondag besteld,maandag in huis,dat is snel!

Kattenbrokken besteld zondagmiddag,maandagochtend in huis, dat is echt razendsnel! Prima prijzen,uitstekende service, heel tevreden!

Wij hadden een hondentrapje besteld voor onze hond, snelle levering. Top!

Top voeding

Ik zocht totaal voeding voor mijn american bully , de voeding is super.

Snellen bezorging en keurige service

Wordt goed op de hoogte gehouden t.a.v. de levering/bezorging. Snel bezorgd en product voldoet volledig aan de eisen (XL kattenbak)

Snel bezorgd en compleet

Wel ging het bij het bestellen niet helemaal goed. bij de eerste bestelling werd ik na het bestellen en aangeven van de betaling naar het beginscherm gebracht. Geen e-mail of iets dat de bestelling goed was gegaan. Dus nogmaals besteld. Nu wel een e-mail. Maar ik kreeg het dubbel bezorgd. Een pakket terug gestuurd. Staat dubbel bij billink geregistreerd. Ik hoop dat dit snel wordt aangepast. Wordt vervolgd

perfect

Snelle levering in perfecte staat bij je thuis gebracht.

Zeer concurrerende prijs

Uitgebreid assortiment

Prima service, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Top shop with great delivery

I can only recommend to buy from this shop. There is a various choice of items easy to look through. Clear delivery information.

Goede producten, zéér snelle levering.

Slecht ingepakte zakken. 1 was kapot, nadat Tim’s contact heeft gezocht. Goede service

2 zakken in 2 pakketten van plastic gaat niet goed via PostNL. Ik heb de foto van de betreffende kapotte zak na contact met Jamie gemaild. Jamie van Tim’s BV heeft het klantvriendelijk en goed opgelost. Er wordt ook naar verbetering van verzenden van dit soort artikelen gekeken. Nu hoop ik dat het volgende keer goed gaat.

Duidelijke site en snelle levering.

Tim's heeft een mooie duidelijke site en een snelle nette levering.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR