snel

doen wat ze beloven

Slecht

De gorilla aap gekocht voor mijn hond. En een kussensloop. Na 2 dagen laat er al een naad los van de aap Foto's gemaild en als antwoordt ja dat kan gebeuren niks geen compensatie vind ik erg slecht. Mijn hond is geen sloper en heeft deze al vaker gehad maar hier zat waarschijnlijk een fabriekfout ofzo in anders laten de naden niet los in 2 dagen. Levering was prima

Steeds slechter

Vroeger een top club, altijd goede leveringen en altijd op tijd. Tegenwoordig moet ik zelf vragen naar een track en trace code kom tot de conclusie te komen dat het pakket weer te laat is verzonden. Afgelopen 3 bestellingen zijn niet op aangegeven datum geleverd.

Zeer behulpzaam en oplossingsgericht bezig bij problemen. Zeer tevreden of kwaliteit producten en levering.

Snelle levering en goede service zeer tevreden

Na de bestelling snelle levering

Zie boven.

Rappe levering

Steeds in orde

Bestelling was snel geleverd.

Prettige site, snelle levering.

Prima website, goed te vinden artikelen en snelle levering.

Goede ervaring, vandaag besteld en morgen in huis , was in mijn geval niet,

Verzending duurde iets langer.Op dat moment geen probleem voor mij.

Super site en service

Al een aantal keren spullen besteld voor mijn katten en iedere keer weer een snelle levering!! Op en top!!!!

snelle levering , zeer correct , top

Super goede service!!

Super goede service en snel geleverd! Heel tevreden over Tim’s!!

Netjes en vlot geleverd. Goed qua prijs. Artikel zoals omschreven. Bedankt.

Nooit problemen altijd goed.

Ik bestel hier altijd mijn kattenvoer. Altijd goedkoper in grote hoeveelheden en regelmatig een kortingscode van €5. Altijd mooi mee genomen.

Top winkel 👍👍👍

Zeer correct en altijd volgens afspraak, zeer vlugge levering! Top! 👍👍👍👍

Twee keer iemand aan de telefoon gehad, beide keren bijzonder vriendelijk en accuraat geholpen. In het vervolg zal ik altijd bij Tim's bestellen.Service kan niet beter, zal het iedereen aanbevelen.

zoals altijd keurige en snelle levering

Idd uitstekende service Doen wat ze beloven,fijn adres.

prachtig

Mijn bestelling werd op tijd, droog afgeleverd.

Aanrader

Makkelijke website en super snelle levering, volgende dag al in huis !

snelle levering, en uitstekende kwaliteit

het eten voor mijn hond is van uitstekende kwaliteit, en word snel geleverd, tim's is de beste

Snelle en goede levering

Ik ben zeer tevreden met Tim's de bestelling wordt snel behandeld en je hebt het ook vlug in huis

De bestelling was een dag later al in huis, super snel en goed afgehandeld.

Geweldig en gemakkelijk !

Geweldige en gemakkelijke service ! Vandaag bestel je iets lekkers of iets moois voor je dier en morgen heb je het in huis ! En bij het kleinste probleem wordt het onmiddellijk geregeld !

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR