Goed product, snelle levering

Tevreden over de bestelling, lekker snel in huis!

Snelle en correcte afhandeling

Goed product en de service is goed

De 1ste keer een vlooienband besteld en de hond is happy. Ik ook

Bestelling ‘s anderendaags geleverd. Geen overtollige verpakking of plastiek aanwezig, goed voor het milieu.

Nog net geen 10. Heel snel geleverd, keurig in de doos. Alleen ik vond het niet kunnen dat je als dierenshop twee plastic bekers in een halve kilo plastic wikkelt. ze hpoeven echt niet aan elkaar vast te zitten hoor. Gewoon wat kranten of papier opvulmateriaal erbij is echt voldoende. Kijk maar s hoe de Lidl dat doet. Groet, Thijs

Snelle levering en super producten

Snelle levering, goede service

Ik had recht op een korting, maar kon niet vinden waar ik deze moest invullen, dus een mailtje gestuurd en men heeft het kortingsbedrag van de rekening afgetrokken. Prima service!

Goede service, snelle levering. Prima spullen

Goede service, prima spullen. Snelle levering

Snel, goed en op tijd! Prima kwaliteit

Heel snel en goed!

Top, snelle levering

Zondag besteld, zou vrijdag komen. Kwam al op maandag! Top service

Levering zoals afgesproken

Ruime keuze, goed verpakt, levering volgens schema, proefverpakking erbij was erg leuk.

Snel geleverd en mooi verpakt

Altijd goed

Besteld altijd brokken voor onze hond... Netjes bezorgd en goed ingepakt

Prijs kwaliteit verhouding is top!

Leveren goed voer tegen een fatsoenlijke prijs. Leveren gaat eigenlijk altijd de volgende dag goed, heel af en toe gooit Post Nl toet in het eten. Leuke attentie gekregen met kerst!

Bestellen gaat top, levering is minder!

Helaas niet vandaag, besteld morgen in huis. Stop alsjeblieft met PostNL!

Snelle levering met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Ik bestel hier al voor de 3e x en het bevalt me erg goed. Je krijgt veel meer voor minder geld.

snnel en correct!

alles is tiptop geregeld

Snelle levering, goeie prijs.

Snelle levering, goede prijs

Netjes en tijdig geleverd.

prima webshop

levering als altijd vlot en eenvoudig te bestellen op functionele website. Dit is wat ik verwacht van een goede webshop

UITSTEKEND

VANDAAG BESTELD EN MORGEN GELEVERD. SUPER ! DANKZIJ DE TRACK EN TRACE CODE ZAGEN WE GELIJK WANNEER HET PAKKET WERD GELEVERD.

Top geleverd.

Ruim assortiment. Duidelijke website. Goede prijzen. Snelle levering.

Super service

Zeer snelle verzending

Snelle levering en handig met track en tracé. Vaker besteld en altijd prima in orde.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR