Zeer snelle levering van juiste artikelen. Sterke prijzen.

Goed voor elkaar

Snel, correct, scherpe prijs en goede artikelen.

Klantverwachting overtroffen

Bestelde artikelen waren nog sneller geleverd dan verwacht en dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

Geweldig!

Het bestelde product was binnen 2 dagen in huis. Echt een super service!

In orde

Het is belangrijk dat de goederen op tijd geleverd worden -> dit was oké. Maar het is mij vooral om de houdbaarheidsdatum te doen -> dit was dik in orde.

Helemaal top

Heel snelle levering, een aanrader. De Miller brokken gaan er zeer goed in.

alles goed verlopen ook de communicatie toen ze lieten weten dat 1 artikel later zou aankomen

Aankoop ziet er nog beter uit dan op de foto.

Snelle levering en zal nog zeker bij jullie kopen.

duidelijke wed winkel en snel in huis

Uitstekend!!!

Snelle levering, product netjes en goed verpakt.!!!&&

Prima ervaring

Snelle levering. Goede prijs

Gewoon super.

Goede prijs en snelle levering.

Snelle levering,zeer tevreden!!!!!

Snelle levering,zeer tevreden!!!!!

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, prima product

Product op voorraad, snel geleverd in goede verpakking!

Top, en keurig op tijd geleverd

Verpakking ok, goede kwaliteit.

Mooi op voorraad snel geleverd, mag wat goedkoper

Eindelijk weer een paar keer op voorraad. Levering is daardoor weer snel prijs kwaliteit mag de goede aanbieding prijs was aangehouden worden ;)

Goede en snelle service

Snel in huis en goed verpakt klasse.

Goede service!

Goede kwaliteit producten, enige minpunt is hoe de verpakking van het pakket soms is gedaan.

prima service

Bestel altijd gedroogde long bij jullie omdat ik hier 6 kilo tegelijk kan bestellen tegen een hele goede prijs. Mijn hond is er gek van het stinkt ook niet verschrikkelijk want ook wel eens elders besteld en die stonken echt verschrikkelijk. Wat ik wel jammer vind is dat de laatste paar keer bij de longstukjes heel veel kruim (gebroken/afgebrokkeld longstukjes) zaten. Kunnen jullie waarschijnlijk ook niets aan doen ligt denk ik aan de leverancier. Levering de volgende dag is de ene keer wel en de andere keer weer niet. Ook daar kunnen jullie niet wat aan doen. Werkte zelf als pakketbezorger en weet dat daar ook heel wat mis kan gaan. Te druk, word geleverd bij een verkeerd depot etc dus mensen als er staat levering de volgende dag leg dan niet meteen de fout bij de leverancier.

goede prijs en snelle service

Vergeleken met andere online winkels een goede prijs voor de kattenbakkorrels. Snelle en goed verpakte levering. Geen minpunten te bedenken.

Snelle levering !

Snel geleverd,goed verpakt kortom erg tevreden. Bestel volgende keer zeker weer 👍

Snelle levering goede service

Voldoet niet aan belofte, geen communicatie

We bestelden een hondenmand op vrijdag voor 17.00 voor levering zaterdag, omdat Tim's voorraad had en ons deze toezegging online deed. Helaas ontvingen we geen bevestiging van onze bestelling. Alleen online konden we zien dat onze bestelling de status 'betaald' had. We hebben een bericht gestuurd, dat we graag onze bestelling, zoals toegezegd, op zaterdag zouden ontvangen. Hier hebben we nooit reactie op gekregen. Uiteindelijk ontvingen we de mand op dinsdag. De mand zat keurig in een doos. Gebrek aan communicatie, maakt belofte niet waar.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR