Voldoet niet aan belofte, geen communicatie

We bestelden een hondenmand op vrijdag voor 17.00 voor levering zaterdag, omdat Tim's voorraad had en ons deze toezegging online deed. Helaas ontvingen we geen bevestiging van onze bestelling. Alleen online konden we zien dat onze bestelling de status 'betaald' had. We hebben een bericht gestuurd, dat we graag onze bestelling, zoals toegezegd, op zaterdag zouden ontvangen. Hier hebben we nooit reactie op gekregen. Uiteindelijk ontvingen we de mand op dinsdag. De mand zat keurig in een doos. Gebrek aan communicatie, maakt belofte niet waar.

Vlot, snel , eenvoudig

Positief

Vlotte en correcte transactie

Voor herhaling vatbaar

Aantal mankementen vogelkooi/probleem goed opgepakt.

Wij hebben een vogelkooi gekocht die een aantal kapotte dingetjes had. Na contact opgenomen te hebben met Tim's bv hebben wij besloten de kooi niet terug te sturen omdat hij al helemaal in elkaar zat, en de vogels er ook al in zaten. Bij Tim's bv hebben ze dat heel netjes opgepakt en zijn ons tegemoet gekomen met een korting op de kooi. De vogels zijn gelukkig. De baas ook. Hartelijk dank voor de manier van oplossen. Hebben we eerdaags weer iets nodig kijken we eerst bij Tim's bv. Met vriendelijke groet P.Goedhart.

Supersnelle levering

Netjes verpakt, snel geleverd.

Zaterdagavond besteld maandag in huis

Super snel

Op zondag nog besteld, zondag verzonden en maandag bezorgd. Top!

Top bedrijf!!!

Fantastisch altijd tevreden!! Snel en goed!!

altijd correct

stipt en correct, sterke prijzen

perfecte aankoop . Hond en baasje dik tevreden!

Wij kopen geregeld diepvrieseten voor onze hond bij jullie . Elke keer is dit prima verpakt, nog perfect ingevroren en snel , zelfs tot aan de deur geleverd . Onze hond is er dol op !

Geweldig!

Al meerdere bestellingen gedaan bij Tim's en heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de bestellingen!

Snelle en goede levering vh beloofde artikel

Airbuggy Carriage besteld. Een dag later al in uitstekende staat geleverd. Zeer tevreden.

Doet wat het beloofd

Snel het voer binnen gekregen

Gewoon zo als het hoort

Goedkoop en snel

Goedkoop en snel

Zending deels beschadigd

Na een dag bezorgd, dus snel. Echter, mezenbollen worden in een doos bezorgd, hetgeen tot gevolg had dat circa een kwart tot een derde van de bollen verkruimeld was. Vervolgens gebeld met Tim's: wachttijd begon met 1 minuut, daarna liep het steeds op met een minuut.... Na vijf minuten gestopt want dit leek zo eerder op een oplopende wachttijd dan op een afnemende wachttijd. Hier kan dus op twee punten worden verbeterd, te weten de wijze van verzending en de bemensing van de telefoon. Zo kan ik het helaas (nog) niet aanbevelen. Aanvulling 17-9 n.a.v. mailcontact met webshop: Zending was nogal “gehavend” aangekomen. Helpdesk door (naar later aan mij werd gemaild) interne omstandigheden niet bereikbaar. Vervolgens dus de ervaring gepost. Naar aanleiding van de post is met mij alsnog contact opgenomen, verklaring gegeven en de klacht netjes afgehandeld. Overigens is het ook aannemelijk dat de zending door verkeerd of hardhandig stapelen tijdens het transport door Post NL is beschadigd, maar dat zal een open vraag blijven. Wat telt is dat het correct is opgelost.

Goedkoop en snelle levering

Ik bestel er mijn hondeneten en het is er goedkoop en snel geleverd zelfs op zaterdag levering 👍

Scherpe prijzen en zeer snelle levering TOP

Zeer goede ervaringen, zeer snelle levering altijd één van de goedkoopste. En regelmatige leuke korting via een actiecode. Kortom Tim's is the best!!!!

Een snelle levering en goede service. Ook heel fijn dat er diepvries geleverd wordt!

uitermate klantvriendelijk, meedenkend en probleemoplossend !

uitermate klantvriendelijk, meedenkend en probleemoplossend!

Snel makkelijk en goed verpakt

Ik heb het een en anders bestel voor de hond en alles was snel binnen en goed verpakt!

Uitsteked

Snel en correct.