Huisdier is er blij mee

Snelle levering en product zoals verwacht. Ik blij, huisdier blij. Prima dus.

gewoon goed

Duidelijke info, goede alternatieven.

Alles prima gekregen

Altijd goed gegaan

Keurige en snelle levering

Na een slechte ervaring via een externe verkoper van Bol.com kwam ik via Google terecht bij Tim's voor een kattendraagmand. Product goed verpakt en snel geleverd. Top!

Super tevreden

Om 16 uur besteld andere ochtend om 9;30 al binnen....super snelle levering

goede prijzen en snelle levering

Fijne webshop en snelle levering

Dit is mijn vaste webshop voor het bestellen van Vers vlees voor mijn honden .snelle levering en alles nog goed bevroren geleverd

Goede producten en snelle levering

Veel te lange levertijd

Een kussen besteld voor mijn hond op vrijdag avond. Op donderdag had ik het kussen nog niet binnen. Ik heb die dag toen maar een andere gekocht In de winkel. De volgende dag stond DHL ineens voor de deur met het kussen maar die heb ik geweigerd bij de deur en is retour gestuurd. Ik was inmiddels als voorzien. Moet toch niet kunnen in deze tijd, dat je bijna 1 week op je bestelling moet wachten.

Zeer snelle levering.

Erg makkelijk alles te vinden, ook een zeer snelle levering. Makkelijke site ook naar de betaling toe.

Mijn ervaring: Gewoon hartstikke goed!

Wij bestellen altijd hondenvoer en dat is altijd netjes en snel geleverd. Laatst had ik i.p.v. hondenvoer, konijnenvoer, kan gebeuren. Gebeld, volgende dag had ik het hondenvoer en werd het konijnenvoer opgehaald. Top geregeld!

Top Service

Ik had een katten fonteintje maar helaas hield die er mee op na 10 weken. Geweldig dat er meteen een nieuwe gestuurd werd ! Super service !

De bestelling was vlug en netjes afgeleverd.

Dit was de eerste bestelling en het is goed bevallen.

Fijne winkel!

Supersnelle levering, uitgebreid assortiment en lage verzendkosten!

Vlotte communicatie en snelle leveringen, geen op of aanmerkingen

Nieuwe klant die zal blijven.

Goed product met een kleine prijs, wat wil je nog meer?! Wel, een zeer snelle levering is er ook bij, prima!!

Geweldig!

Snelle levering! Uitstekend product

Uitstekend!

Dit is onze eerste bestelling bij tims en wij zijn aangenaam verrast! Op zaterdag avond besteld en maandag in huis. Ongelofelijk! Morgen komen de nieuwe bewoners in het konijnen hok. Ik hoop dat zij met zo tevreden over de accommodatie zijn als wij!!

Beste online shop voor dieren

Uitgebreid assortiment, overzichtelijk, bij vragen onmiddellijk vriendelijk antwoord en behulpzaam, snelle levering en uitstekende producten. In al die jaren nog maar 1 keer een verkeerde levering gehad en onmiddellijk opgelost in het voordeel van de klant daar kunnen veel andere een vb aan nemen. Kort gezegd de beste doe zo voort.

Top bedrijf

Bestellen appeltje eitje, vervolgens leveren in no time, TOP.

Op vrijdag middag besteld zaterdag ochtend bezorgd.

Super snelle levering

Super snelle levering zonder problemen

Super chill

Bestel vaak bij hen omdat ik geen auto heb en bodembedekking zwaar is. Word altijd snel en op tijd geleverd. De vervoerde doos vond het wat minder fijn dus heeft men er extra karton en plakband omheen gewikkeld waardoor de doos heel bleef! Extra moeite voor een moeilijk pakket, toppie dus!

Keurig netjes geleverd

Ik woon in Duitsland en daar bleek de postbode het pakket door het doucheraampje in de kelder te hebben gegooid dus dachten we dat het niet geleverd was. Naar 1 belletje was alles netjes geregeld en werd ook de bezorger gecontroleerd. Heel erg netjes en het product was ook super.

Verkeerde producten geleverd

Verkeerde producten geleverd en 2 van de 3 zakken kattengrit helemaal stuk.. Mail gestuurd, maar krijg geen reactie terug.. Erg jammer, bestel hier nooit meer. Nav mijn beoordeling, toch een mail ontvangen. Ik begreep dat mijn mail perongeluk niet beantwoord was, maar wel tussen de 'afgehandelde' mails stond. De medewerker van TIM's bood zijn excuses aan en kwam met een voorstel om mijn aankoopbedrag terug te storten. Ik ben erg tevreden over deze service, maar vind het jammer dat het zo had moeten lopen..

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR