Geweldige service

Er wordt snel geleverd en als je belt wordt je ook vriendelijk te woord gestaan

De levering en service was goed

Het plaatje van het amazone hout voor aquarium kwam niet overeen met de werkelijkheid. Dat was jammer. Het geld was snel teruggrstort. Dus de service is wel goed.

Goede service en levering

Blij met de spullen niet duur en snelle levering

Kwaliteit en goede service

Goede service en snel in huis niet duur

Goede producten , snelle levering

Bestellen en de volgende dag thuis

Als je 1 ding wilt hebben en het is geen 18 euro moet je wat bij bestellen wat je eigenlijk niet nodig hebt dat is jammer maar voor de rest top

Prima levering

1e x besteld prima gegaan er zal wel een vervolg op komen.

snel en netjes bezorgd, goede prijs- kwaliteit!

Ik heb een kunststof honden-kattenhok met buitenflap aangeschaft als extra voor de buitenren voor mijn katten. Super goede kwaliteit en snel bezorgd. Ik ben er erg tevreden over!

Goed product en vlotte levering

Het door mij bestelde product voldoet aan de verwachtingen en werd vlot geleverd.

Snel en foutloos.

Prima ervaring met Tim's. Heel snel antwoord op mijn vraag. Zeer snelle bezorging. Prima prijzen. Echt niets op aan te merken: een 10 dus!

Zeer snelle en juiste levering

Waardering

Ik geef julli een tien vr gr Bert en nog bedankt

Mooi stevig aquarium. De stickers passen er ook goed bij. Een klein minpuntje vond ik het ingepakt was met piepschuim om het Aquarium dit beschermt perfect maar hierdoor wel veel stukjes in en op het aquarium. Even schoonmaken en het was eraf. Snelle levering en top service Bedankt Tim

Snelle levering en goede service

goede service, en met eventuele klachten gaan ze zeer goed om en alles keurig opgelost.

Zeer tevreden altijd correct

Altijd correct en snelle levering zeer tevreden over

snelle goede service

snelle levering en goede prijzen

Supersnel

Groot assortiment. Kwaliteit. Redelijke prijzen.

Vlotte verzending, goede klantenservice

Duidelijke website, erg snelle verzending, ook in het weekend! We misten een onderdeel van een product, vriendelijke klantenservice heeft dit meteen nagezonden, heel netjes! Schappelijke prijzen vergeleken met de concurrenten.

Dikke prima !

Altijd op voorraad, nagenoeg altijd de volgende dag al geleverd.

Snelle en goede leveringen!

Fijne partij om al mijn honden benodigdheden bij te bestellen.

Nalevering duurt erg lang

Bestelling in twee keer geleverd. De nalevering duurde erg lang, ben ondertussen maar naar de dierenwinkel gelopen.

Snelle levering zoals altijd!

Het voer dat ik nodig heb voor mijn kieskeurige gerbils is lastig of niet te vinden in dierenwinkels in mijn omgeving, dus is het altijd prettig om het te kunnen bestellen by Tim's, dan weet ik dat het ook de volgende dag in huis is.

Het was snel binnen. Mooi kwaliteit.

Vlug geleverd en gunstige aankoop

Niet alleen was het artikel wat wij kochten voordeliger dan bij anderen, het was ook precies wat we ervan verwachten (dus geen addertjes onder het gras, bij een voordeliger prijs). De levering was vlug en het pakket was degelijk verpakt.

Goede ervaring

Ruime keuze, goede prijzen, snelle levering. Top!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR