Snel bezorgd

Geen karton gebruik, snelle bezorging en goede kwaliteid/ prijs verhouding

Mijn eerste ervaring was ook gelijk een goede ervaring!

Duidelijke website met leuke producten. De bestelde artikelen kwamen zoals beloofd de volgende dag. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is de duidelijkheid waarmee je op de hoogte gehouden werd van het verzendproces. Ook heel fijn is dat je het pakket bij een AH-vestiging kunt laten bezorgen! Je hoeft dan niet speciaal thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Snelle levering en prima prijs - kwaliteit verhouding

Levering via Tim's gaat altijd snel en accuraat. En wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat je op de hoogte wordt gehouden mbt je bestelling. Tim's prijs-kwaliteit verhouding is echt uitstekend! Het is me nog niet gelukt om mijn bestellingen ergens anders goedkoper te krijgen.

Goed geleverd. Post nl kwam niet tussen de tijdstippen van de mail

Een fantastischverpakte en vlotte levering

Een voorspelde levering. In de daadwerkelijke levering daaraan voldaan. Concurrerende prijsstelling.

Snelle en correcte levering

De prijzen zijn vaak veel lager dan in de dierenspeciaalzaak bij ons. Snelle levering! Ik ga hier vaker bestellen

Top! Volgende bestelling komt er aan!!

Mijn ervaring met Tim's B.V. al jaren UITSTEKEND

Een goed bedrijf met mooie producten en een goede klantenservice

snelle nette levering

Bijzonder goed!

Merkproducten tegen veel goedkopere prijs! Snelle levering en problemen worden vakkundig opgelost! Al meerdere malen een bestelling geplaatst en zeer goede ervaring met dit bedrijf!

Alles werkt perfect afgeleverd.

Goede prijs, snelle levering

Top bedrijf!

Zeker niet duur, en ik had mijn spullen besteld en helaas kwam mijn pakket binnen met een lekkend flesje in de doos. Hierom heb ik een email gestuurd en de volgende dag had ik kosteloos een nieuwe in huis. Zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Snelle bezorging in goede verpakking en concurrerende prijs

Merkproducten tegen veel goedkopere prijs dan in de winkel.

volgens afspraak

Bestelling liep volledig volgens afspraak

Correct en snel.

Prijs/kwaliteit van de produkten. Snelle levering. Alleen jammer dat er extra kosten worden gevraagd voor het betalen met Visa.

goede website gebruikers vriendelijk en super snelle levering

Goed!

Goede klantenservice en snel in huis!

geweldig

Ik bestel graag bij Tim's. Gegarandeerd volgende dag in huis. super

Goede dienstverlening, correcte informatie.

Prima dienstverlening, snelle en correcte informatie en mooie spullen.

Snelle levering, goed product.

Goede waterblazer, doet het goed. De vacht van mijn honden is zo droog. Makkelijk in gebruik. Snelle levering en goed verpakt.

Top!!

Makkelijk te bestellen, zeer snel geleverd. Niet duur. Zeer tevreden!

Zo'n supersnelle levering nog niet eerder meegemaakt

In één woord: geweldig!!!!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR