correct

Super zoals het moet

Fantastisch! Super verpakt en snel geleverd

Eerste bestelling gedaan. Netjes en op tijd bezorgd. Helemaal top!

Daar word je koud van.

Na vertraging bij post nl, waarschijnlijk omdat men geen zin meer had om het die dag nog te bezorgen . Werd het een dag later geleverd en heb ik het weer mee late nemen, mede omdat er diepvries in zat. Na een mailtje is er een nieuw pakket verstuurd , dit kwam ondanks dat het bijna de warmste dag van het jaar was perfect aan. Het was bevroren en zag er smakelijk uit, Toen mijn vissen dat zagen liep ze het water uit de mond.

Snel en goed

Sinds een paar maanden bestel ik Millor Cold pressed hondenvoer via Tim’s. Levering is altijd snel (meestal binnen een dag) en mijn twee oudduitse herders vinden de brokken lekker en ik zie aan hun poep dat de brokken ook goed verteerd worden. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

na vergelijking goedkoopste produkt, perfect verpakt, snel geleverd, optimale service

het was niet mijn eerste bestelling bij Tims, andermaal werd het bestelde produkt, netjes verpakt, heel snel geleverd aan een zeer goede prijs; Echt een aanrader

Snelle levering,goede producten

Snelle levering en goede producten, wij zijn heel tevreden :)

Vlotte bestelling en levering

Alles is zeer vlot gegaan en voor het product dat ik nodig had, was Tim's het goedkoopste.

Levering en service prima, alleen produkt was super slecht.

Op zondag een hondenbuggy besteld, deze was er maandagochtend al. Alleen misten we een onderdeel van de wielen en buggy was heel gammel. Gelijk teruggestuurd.

fijne snelle services en afhandeling prima zaak

zeer tevreden.

Snelle levering en concurrerende prijzen

Levering helemaal conform hetgeen op de website vermeld stond. De prijzen voor de door mij gewenste spullen waren zeer redelijk. Alleen het aanmaken van een account verliep ietwat moeizaam.

Gewoon netjes

Geen bijzonderheden

Snelle levering. Altijd goede kwaliteit

Kleurkeuze artikel graag invoeren bij assorti

Artikelen zijn overeenkomstig de afbeelding en ze zijn compleet afgeleverd

Overzichtelijke side

goede service en snelle levering

ruime keuze en goede service

website, prijs, kwaliteit en service verzending zijn heel goed

superrrrrrrrrrrrrrr

niets aan toe te voegen superrrrrrrrrrrrrrr

Geweldig !

In 1 woord : super. Dinsdag besteld en woensdag al in huis. Topproduct en winkel. Doe zo verder !

Goede communicatie over de bestelling

De juiste producten werden redelijk snel geleverd. Klant wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang.

Snelle levering van goede producten

Had iets nodig wat snel geleverd moest worden en dat was gebeurt.

Prima prijs, snelle verzending

Prima prijs en snelle verzending

Goede producten en snelle levering

snelle levering goed product

Artikel terug gestuurd, geen geld terug gekregen

Vorige week artijel terug gestuurd op eigen kosten! Stond op de website van Tims dat terugsturen op eigen kosten is. Toen ik dit kenbaar had gemaakt en 13.95 euro miest aan verzending betalen hadden ze ineens een antwoordnummer maar dat was al te laat. Als je de klantenservice moet bellen dan wacht je bij verschillende opties meer dan 20 minuten terwijl.ze aan de telefoon zeggen nog 2 nog 1 minuut. Heb 115.95euro betaald maar geen geld terug gekregen en reageren doen ze ook al niet. Heel slechte service! Vooral niet bestellen.

Slechte levering

Slechte levering had aangeven op halen in winkel krijg ik na 2 dagen nog geen mail en moet ik er zelf achter komen dat de winkel dicht is gebeld dan hoor ik dat de winkel niet meer open gaat 5 dagen later krijg ik pas me hondenvoer. Niet zo netjes moet ik wel even bij vertellen dat dit de eerste keer is en meestal wel het op tijd is kijk ze kunnen er niks aan doen dat ze met zo bout bedrijf samen werken als post.nl

Fijne webshop, snelle levering, lage prijzen!

Goede webshop, prijzen en verzendkoste. iets lager dan op vele andere sites. Snelle levering en goede producten.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR