Tot twee keer aantoe bestelling kapot geleverd

Mijn ervaring is niet best. Ik heb er twee keer besteld en beide keren kwam mijn bestelling kapot aan. Na de eerste keer kreeg ik een tegoedbon. Deze ook gebruikt bij de tweede bestelling. Bij de twee bestelling had ij weer vogelvoer door de doos heen liggen. Er zou geld terug komen van de bestelling. Ik bestel hier niet weer.

Helemaal prima

Genoeg keuze, snelle levering. prima prijs/kwaliteit

Ben zeer tevreden met de service van Tim’s

Vlotte levering van de bestellingen

Prima aanbod en snelle levering

We hebben 2 grote honden die graag op een kauwstaaf bijten. We hebben een heel aantal grote kauwstafen besteld en de honden vinden ze heerlijk. Prima website, duidelijk en overzichtelijk. Mbt de levering kregen we regelmatig een update, erg handig. Al met al een aanrader.

Prima webwinkel

Ruime keuze, leuke producten. Is makkelijk te bestellen en snel thuis geleverd.

Prima zaak

Altijd goed en correct geholpen

Korrels

Snel en goed

Snelle levering en bestellen gaat makkelijk

Snelle levering!

Mooie grote varkensoren

Super goed!

Makkelijke site om te bestellen en snelle levering.

Service is minder

Heb al een tijd besteld bij Tim's. Dingen kan soms fout gaan dat is overal zo maar oplossing was anders vroeger. Kleine dingen maken het verschil.....

Mijn hond vindt dat ze hier de beste bullepezen van de wereld verkopen. En ik vind het sympathieke mensen en ze bieden geweldige service. Onze favoriete winkel!

Stipte en snelle levering

Dikwijls besteld voor onze konijntjes, altijd tevreden over de service.

Eerste bestelling

Qua prijs en verzending was het uitstekend!! Volgende keer weer!!

Snel goed voer

Ik heb boerenfox voer voor mijn boerenfox hij vind het lekker en gaat er goed op

Top voer en super snelle levering!

Top voer en super snelle levering

Voer speciaal voor jou hond Ik heb Amerikaanse Stafford pup Die vind de brokken heerlijk Zijn vacht glanst en zijn poep is Mooie vaste drol ben erg tevreden Top voer!

Veel keus

Snel geleverd, veel keus en redelijke prijs. Verbeterpuntje: soms zijn de zakken voorzien van een snee. Geen idee hoe dat komt maar de geur verspreid zich dan en onze kat begint er aan te knagen. Wij kopen de natuurlijke snacks voor onze honden.

Geleverd op de dag dat ik gevraagd had en de hond en kat zijn dol op de snacks.

Goexe service en snelle levering

Gelukkig is het na 2x verkeerd gegaan deze keer goed gegaan, volhouden op deze manier.

Ben weer blij met de vlugge levering.

Mooi aanbod tegen goede prijs en stipte levering, indien er iets fout gaat goede klantendienst.

Razendsnelle levering toppers..

5 KG Hareco Grijze Roodstaart select voer besteld op 16 mrt, en 17 mrt. geleverd.....Topservice... Volgende keer weer...

Niets op aan te merken!

Vlot, accuraat, netjes verpakt, in een woord supertevreden over deze webshop!!!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire