Risposta del proprietario dell'attività
Dit is wel een beetje flauw. Jouw pakket is onderweg beschadigd en je hebt niet aan het rad gedraaid en dat zou door een technische storing kunnen zijn. Wij sturen alle kapotte producten opnieuw op en sturen je alsnog 2 cadeautjes. Er zit een sticker op de doos van PostNL waarop staat dat je pakket beschadigd is onderweg en door PostNL opnieuw is ingepakt. Dat is op de foto's die je stuurt zichtbaar. Het is heel fijn voor je, dat PostNL nog nooit eerder te ruw met jouw spullen is geweest, maar het voelt nu een beetje als een verwijt naar ons, dat dit gebeurd is?
De open zak betreft gedroogde kluiven die niet vacuum verpakt waren en je spreekt over blikjes die door ruw handelen van de vervoerder gedeukt zijn. Het is voor mij niet echt duidelijk wat je in zo'n geval van ons als compensatie verwacht. De inhoud van de producten is namelijk echt helemaal niets mis mee.
Kortom, wij herkennen ons echt niet in deze kritiek. Je klacht waren wij ook nog over in overleg en dus voelt het wel een beetje flauw om zo'n negatieve review te plaatsen.