Mooie producten voor een ongelofelijke prijs.
Mooi bedrijf; overbodig dit in te vullen (zie voorgaande = genoeg).
Hennie
's-Gravenhage
Laden reviews...
1.261 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Ha un totale di 34.209 recensioni con un punteggio complessivo di 9,2
Review overzicht
I clienti segnalano consegna veloce e servizio affidabile. L'assortimento è ampio e il rapporto qualità-prezzo è buono. In generale l'esperienza è positiva con comunicazioni chiare e resi agevoli.
Mooi bedrijf; overbodig dit in te vullen (zie voorgaande = genoeg).
Hennie
's-Gravenhage
Wat een fijne ervaring! Goede en snelle levering voor een scherpe prijs! En attent... bij een draai aan het rad zou er gratis bij de bestelling een zakje kipsnacks geleverd worden... super leuk natuurlijk een extra "kadootje"! Maar onze hond is echt overal allergisch voor, dus gebeld en laten weten dat ze beter iemand anders blij konden maken met de kipsnacks. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Bij ontvangst van het voer zat in plaats van de kipsnacks een leuk speeltje als verrassing. Onze hond is er blij mee! Dus een heel positieve eerste kennismaking met Tim's. Jullie hebben er een vaste klant bij!
Debby
Sint Pancras
Vind gewoon goed prima goede zaak snelle en goede levering ik beveel jullie zaak aan
Hillie
Duiven
Alles prima, de bestelling en levering gingen vlot. De runderoren zijn mooi groot en de zalmhuid, ook prima!
Marieke
Wallonie
Tims doet zijn best om veel variatie te hebben in de aangeboden producten en vaak zit er een extra verrassing in je pakket, wat het super leuk maakt. Helaas verpest post.nl de levering, want ik bestel juist hondenbrokken, zodat ik zelf niet hoef te tillen. Vervolgens wordt het naar een aflevering gebracht(in een dierenwinkel) of het ligt vooraan de oprit in het natte gras. En onze oprit is best lang of de hele straat kan t meenemen.
Ilse
Someren
Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf! Maar ik ga er graag vaker wat bestellen! Snel en goed verpakt en mooie prijs!
Doreen
Velserbroek
Gevarieeerd aanbod van geweldige producten met vriendelijke prijs en snelle bezorging !
2 October 2026
Inge
Rotterdam
Goed geregeld
Steve
Noordbeemster
Goede producten, ik ben tevreden
Marijke
Heist op den berg
Overzichtelijke, praktische website. Snelle levering. Goede communicatie. Top!
Marieke
Eindhoven
Order geplaatst en alles verliep volgens verwachting.
Jos
Apeldoorn
idem als bovenstaande commentaar
Jo
Knokke-Heist
Vot. Correct. Vriendelijk.
Micheline
Oostende
1ste x dat ik besteld heb. Super snelle levering en onze hond vin de brokken heerlijk...
Ellen
Heythuysen
Voorlichting goed, keurige service en goede producten
Joyce
Pijnacker
Bestel regelmatig bij Tim’s en kan het iedereen aanraden. Snelle levering en betrouwbaar bedrijf.
29 September 2026
Jose
Hilversum
Snelle levering, goede verpakking, uitstekend product
28 September 2026
Heleen
Drachten
Klantvriendelijk. Vlotte levering. Mooi aanbod van voeding, snacks voor mijn hond. Een aanrader!
28 September 2026
Mia
De Haan
Alles dik in orde!
Anita
Kinrooi
Ik heb een friese stabij van 8 maanden. Hij is gek op de blikjes vlees van het merk Renske en het is gezond. 3x had ik via Bol.com die blikjes besteld. En 3x kreeg ik de foute bestelling. Ik heb toen gegoogeld en kwam Tim's tegen. Leuke website en ja hoor eindelijk, de favoriete blikjes. En de volgende dag werden ze geleverd. Tof!!!
Harmke
schiterend
26 September 2026
François
lier
De hondensnacks zijn prima. Echter de klantenservice is vreselijk. De zelfde dag verstuurd is echt grote onzin, reken zeker op een paar dagen. Ik kreeg niks, na dat ik ging mailen kreeg ik bericht dat er iets niet leverbaar was en dat ze dat geld zouden terug storten. De andere producten werden toen gelukkig verstuurd. Na ruim een week had ik nog geen geld terug gehad. Weer mailen en toen hebben ze het uiteindelijk in orde gemaakt. Dat er iets niet leverbaar is kan natuurlijk gebeuren maar dan kan je niet gewoon de order open laten staan en niet versturen!
Beveelt niet aan
26 September 2026
Melanie
Nieuw-Dordrecht
Bestellingen worden snel bezorgd.
24 September 2026
Joke
Haarlem
Snel, betrouwbaar, betaalbaar. Prima klantenservice.
24 September 2026
Caroline