Snelle service de volgende dag al binnen!

Super kattebakvulling

Is de eerste keer dat ik bestel namelijk de kattebakvulling houtkorrels Heel blij mee ,geen reuk en neemt goed op Zal zeker nog bestellen Mvgr Tania

Fake acties

Heel teleurgesteld door dit bedrijf! Ik kreeg via een promomail van hen de kans om een online bestelling te maken waarbij er een verjaardagsgeschenk voor mijn hond zou worden toe gevoegd. Ik bestelde diezelfde dag nog. Toen mijn bestelling na een week arriveerde, zat het geschenk er niet bij. Ik contacteerde hen via mail en daar gaven ze een lege uitleg dat het item toevallig nét onbeschikbaar was! Heel vreemd aangezien er niet bij stond om welk geschenk het precies ging! Ik stelde hen voor om hun fout recht te zetten (vreemd dat ze dit initiatief zélf niet namen), en dat mijn hondje blij was met élk soort zakje snoepjes of speeltje, het gaat om het principe. Dan was het voor mij ook prima. Hun antwoord was dat ik maar een nieuwe bestelling moest plaatsen en dat ik dan 10% korting op een aankoop zou krijgen, want ze gaan geen bestelbus speciaal voor het geschenk naar mijn huis laten rijden... Ik voel me als klant ******en, misleid en in de val gelokt via een fake actie! Nooit meer bij hen!!

Goede selectie, prompt en netjes geleverd

Vrijwel alles top!

prima service/levering.

Tevreden.

Product niet geaccepteerd door mijn dieren

Ik gebruikte altijd Royal Canin voor onze 2 honden, maar vind het best duur. Dit geprobeerd, maar ze eten het stomweg niet ook al is 1 ervan een alleseter. Voor de rest een prima bedrijf.

Voldoet volledig aan verwachtingen

Gemakkelijk bestelproces en interessante prijzen.

Gewoon prima

Snelle levering, en geen poespas tot nu toe. Ga zo door

Voer prima blij mee, bezorging duurde erg lang

Het is alleen mogelijk om je bestelling in de email te volgen. Verder krijg je geen info in de mail. Adres gewijzigd naar bezorging Jumbo. Duurde daarna het 3 dagen langer dan thuis bezorging.

Prima voer. Graag volgende keer beter verpakken.

Correcte prijs en snelle levering

Ik vind het fijn als bedrijven hun belofte nakomen. In dit geval had ik snel een spray nodig, dewelke zoals beloofd de volgende dag netjes verpakt aankwam. Bedankt :-)

Prima adres om te bestellen!

Prima adres om te bestellen, de keuze is reuze en de prijs is goed. Versturen ging zoals beloofd… alleen post NL strooide roet in het eten, levering zou zaterdagmiddag komen een uur voordat het tijdvak afliep kwam het bericht dat ze niet zouden komen. Daar blijf je dan de gehele zaterdag voor thuis (balen!) volgende keer dus eerder in de week bestellen.

Klasse

Snelle levering en prima qua communicatie

Goede service!

Heel goede snelle service!

Snelle service goede prijs en kwaliteit verhouding

Snelle en fijne service

Mijn bestelling wordt snel geleverd. Ook de communicatie is heel goed. Ik koop hier graag.

Een heel goede ervaring

Altijd netjes in op tijd geleverd. Als er problemen zijn met de bestelling wordt je dadelijk en goed geholpen.

Alles zoals gepland geleverd

Gewoon goed.

Alles duidelijk en snelle levering.

Snelle levering!

Honden blij!!

Fijn kauwen voor de Galgo's en redelijke prijs.

gewoon goed

goede site snelle afleverin

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire