Laden reviews...
1.546 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti segnalano consegna veloce e servizio affidabile. L'assortimento è ampio e il rapporto qualità-prezzo è buono. In generale l'esperienza è positiva con comunicazioni chiare e resi agevoli.
LES PRODUITS SONT EXCELLENT MAIS CE QUI EST LE PLUS IMPRESSIONANT EST LA RAPIDITE DES LIVRAISONS.COMMANDE LA VEILLE ET LIVRE LE LENDEMAIN.
28 June 2026
ANDRE
CHINY
Prima sercives
28 June 2026
Nancy
Muntendam
Super snelle verzending, product zoals omschreven en leuke acties.
26 June 2026
Ineke
Twijzel
IK HOU VAN DUIDELIJK EN OVERZICHTELIJK SNEL DOOR EEN WEBSITE HEEN TE KUNNEN GAAN, TIJD IS GELD .eN DAN IS DIT DE JUISTE VOOR DE AANKOPEN VOOR MIJN HOND . mAAR HEEL EERLIJK IS NATUURLIJK DE PRIJS DOORSLAGGEVEND, WANT AL IS EEN WEBSITE MET EEN GOUDEN RANDJE, MAAR DE PRIJS NIET BINNEN ONS BUDGET, DAN ZOEKEN WIJ TOCH ECHT ELDERS .MAAR DAT WAS NU NIET AAN DE ORDE, WE ZIJN PRIMA GESLAAGD
25 June 2026
GJE
Zwijndrecht
Verzending gebeurde binnen de aangegeven periode. Complete bestelling en zeer nette producten. Perfecte eerste ervaring...
24 June 2026
Danny
Gent
Ik vond perfect wat ik zocht en dat is belangrijk als je een moeilijke eter (hond) hebt.
24 June 2026
Mario
Kontich
Goede service en snelle levering
23 June 2026
Kurt
WAARDAMME
Heel erg blij met de runderoren..super groot. En ook tevreden over de andere snacks.
22 June 2026
Anneke
Enkhuizen
Alles perfect geregeld zoals het hoort …. Goede prijzen en snel geleverd :-) Toppers
21 June 2026
P.M.
Assen
Bestelling worden de zelfde dag nog ingepakt en vaak leuke aanbiedingen
21 June 2026
Leonieke
Enschede
Ruime keuze snel in huis .
18 June 2026
Anja
Landsmeer
Vaak besteld nooit problemen, goede verpakking
17 June 2026
Heleen
Drachten
Snel besteld tegen erg redelijke prijs en binnen een paar dagen ontvangen fijne service ik zal hier zeker opnieuw bestellen dankjewel ga zo door
17 June 2026
Monique
Rotterdam
Supergoed
16 June 2026
Nicolette
Leimuiden
Super snelle levering Mooie betaalbare producten
16 June 2026
Astrid
Etten-Leur
Ondanks dat de levertijd langer zou duren ivm de verhuizing was de levering er snel. Het zag er allemaal uit zoals verwacht, dus top!
15 June 2026
I.
Spijkenisse
Fijne webshop
14 June 2026
Merel
Badhoevedorp
Scherpe prijzen; regelmatig goede aanbiedingen. Levering is altijd snel en keurig.
14 June 2026
Luka
Berkel-Enschot
Bestelling altijd snel binnen, mijn hond is gek op de worsten , en de prijzen vind ik nergens beter.
11 June 2026
Rene
Arnhem
Snel en netjes geleverd tegen goede prijzen
16 May 2026
Linda
Monster
snelle levering en het juiste product.
14 May 2026
Inge
Hoofddorp
correct en vlug gekregen
13 May 2026
mie
oudenburg
goede website met een herhaalservice knop geweldig en op tijd geleverd
jan
Dodewaard
zeer betrouwbare web winkel, veel keuze en groot assortiment , de leveringen zijn op tijd zoals afgesproken groetjes Françoise
francoise
Antwerpen