Laden reviews...
1.433 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti segnalano consegna veloce e servizio affidabile. L'assortimento è ampio e il rapporto qualità-prezzo è buono. In generale l'esperienza è positiva con comunicazioni chiare e resi agevoli.
Snelle levering, goede verpakking en ook steeds de goedkoopste
7 August 2026
Mari Anne
Dieden
Ik koop niet veel bij Tims maar al ik bestel gaat het ook altijd goed.
Mariska
Amsterdam
Correct en vlugge levering !
Philippe
Harelbeke
Heerlijke lekkernijen voor onze Engelse Springer Spaniel besteld. Vooral de runderoren met vlees zijn top, fijne kwaliteit en grote maat. En ook niet onbelangrijk is de zeer aantrekkelijke prijs. Jammer dat de grote koeken niet in kleinere hoeveelheid te bestellen zijn. Fijn contact gehad met klantenservice over deel van bestelling. Wij zijn erg tevreden!
MH
Swalmen
De ervaring is prima, op 1 puntje na... Ik had 100 runderoren besteld, maar er bleken er maar 96 in de verpakking te zitten. Niet een halszaak, maar wellicht een puntje voor degene die inpakt
Jolanda
Acquoy
Mijn bestelling arriveert snel
Leonie
Rijswijk
Vrijdag voor 20:00 besteld en de zaterdag werden de oortjes al geleverd, was tweede levering en weer een succes, bedankt Tim namen Nala Rottweiler en Jake boeren fox.
Erwin
Boxtel
Producten zijn net iets goedkoper dan elders. Verzending was prima en netjes. Veel keuze op website
Samantha
Deil
Ik moet zeggen mn hobd had echt rijgedrag maar met hypersex echt niks meer en zeer tevreden mn andere hond krijgt nu ook meer rust
Ehj
Stein
Ik heb goede ervaringen met Tim’s . Bestel er al jaren.
Carla
Zoetermeer
Alles naar wens , en goede prijs kwaliteit
Gerard
Handel
Ik ben tevreden over de levering alsook over het bestelde product
2 August 2026
Luc
Harelbeke
honden blij met pens staafjes snelle leverring dank uw
2 August 2026
joop
Heerjansdam
De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Zo kan het dus ook, top!
1 August 2026
I
Gorinchem
Ik koop al 3 jaar hetzelfde product als snoep/beloning voor mijn hond, en ik moet vaststellen dat het product elk jaar lichtjes vermindert in kwaliteit, vooral naar de mogelijkheid om te versnijden toe. Maargoed ik ben nog steeds tevreden, en door mijn referenties hebben al vele andere mensen het product aangekocht. Tóp is wel de snelle communicatie en de supersnelle levering.
31 July 2026
Patrick
Ichtegem
Uitstekende service, kwaliteit en bezorging.
30 July 2026
Rene
Emmen
Alles perfect snel verlopen Zwerfkatten zijn dol op en mijn hond ook
Selmin
Houthalen-Helchteren
Tim’s huisdieren heeft een prima prijs en nette levering.
Linda
Winsum
Snel en netjes geleverd. De hondensnacks zijn van goede kwaliteit. Niks op aan te merken
Bo
Zoetermeer
Ik heb een abonnement op de hondenbrokken en dit werkt ideaal. Een aantal dagen voor de nieuwe verzending krijg ik een reminder, wanneer ik een keer wil overslaan of minder wil bestellen kan ik dat op dat moment aangeven. De zakken zijn erg zwaar met boodschappen, nu worden er twee zakken van 15 kilo aan de deur afgeleverd. Ik vind dit super!!
28 July 2026
Nancy
Schagen
Gewoon heel goed. Veel keuze uit goede producten die snel verzonden worden. En regelmatig leuke aanbiedingen.
28 July 2026
Debby
Hengelo
Goed assortiment en snelle levering!
Danielle
Weert
Helaas zit ik nog op pakket te wachten. Heb uitstel betaling Billink gedaan omdat het soms wat langer kan duren... maar er staat bezorgd en is niet bezorgd...
Beveelt niet aan
Patricia
Wijchen
Bestelling werd snel geleverd
Jolanda
Goor
Heb al twee maal gehad dat een levering te groot is( omwille van de hoeveelheidskorting dikwijls), het in meerdere dozen werd ingepakt en er uiteindelijk maar 1 doos geleverd werd. Na telefonisch contact name bleek er telkens iets misgelopen te zijn bij leveringsdiensten maar werd dit onmiddellijk rechtgezet en ontving alsnog een paar dagen later mijn volledige bestelling.
26 July 2026
Peggy