Goede site en snelle levering en prima prijs

Goede site en snelle levering

Aanrader, goede service

De eerste keer hinkte de levering achterop en werd mijn bestelling verstuurd nadat ik een mailtje verstuurde, maar er was dus een zeer snelle reactie. Mijn 2de pakje stond er binnen 24 uren. Ze nemen de tijd en luisteren naar je. Een absolute aanrader.

Tevreden over de levering

Tim's is een betrouwbare partner, goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering.

Goede prijs, goede service.

Prijstechnisch gezien een top zaak met een goede snelle levering. Altijd uit voorraad leverbaar en het voer heeft een lange houdbaarheidsdatum. (bij sommige zaken is dat wel anders).

Goede artikelen

Bestellingen zijn gemakkelijk via de website en worden ook snel na bestelling geleverd

Geweldige snelle service

Heb nu voor de tweede keer Farmfood food voor mijn hond besteld en word echt snel geleverd! Bij de laatste bestelling zat een zakje met hondenkoekjes, een leuke verrassing, waar mijn hond blij mee was.

Perfect!

Goede prijs/kwaliteit, snelle verzending, fijne communicatie en een lekkere attentie voor mijn lieve Jip: en trommeltje met snoepjes!

Handig en voordelig

Ik bestel de 30 liter zakken voor mijn cavia’s. Deze worden snel thuis afgeleverd

Supersnel en keurig!

Hele snelle levering en goed assortiment

prima bedrijf

Fantastische snelle levering

Goedkoop goede service en de levering met 1 dag binnen

Prima snelle bezorging

Prima geen klachten

Concurrerende prijzen Handig bestellen online Vlotte levering aan huis

Snelle verzending en mooie mand!

Heel blij mee. Dank!

Ze hebben beiden producten die in andere webshops lastig samen te vinden zijn. Zeer snelle levering. Niks op aan te merken, aanrader.

Snelle levering, en goede service mocht er iets niet goed zijn. Ook goed per mail contact te krijgen.

Erg snel en je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de informatie omtrent verzending

Snel en top product

Helemaal goed

Bestelprocedure was helder. Goederen waren netjes ingepakt, zijn in goede orde en op tijd aangekomen.

De snacks zijn goed mijn hond eet het graag

Gewoon alles prima

Dikke 10 !!

Helemaal top

Makkelijk besteld en snel inhuis

Hele goede ervaringen, snelle levering

Erg goed assortiment, en voor een goede prijs, met een snelle levering !

Snelle levering, goede producten

Mijn bestelling werd snel geleverd en ze hebben veel keus in goede producten

Topproduct

Met die lange runderluchtpijpen is hij de ganse avond zoet , ook rondlopen met die 30 cm kabbeling lijkt hem leuk. Sterke prijs .

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire