Zeer vlot

Vlotte levering

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

Snelle verzending, bestelgemak via de website!

Leuke webshop

Overzichtelijke website, groot assortiment aan honden speelgoed.

Super goede service

Hondespeeltjes waren binnen een 1 stuk. Zonder twijfel kreeg ik gewoon geld terug gestort.

Snelle en goede levering

Onze hond heeft graag varkensspaghetti, kan dit ook goed eten aangezien het niet zo’n grote stukken zijn. We kochten dat bij onze dierenspeciaal zaak, die had geen voorraad en ging op vakantie. Wij gingen op zoek naar deze spaghetti en kwamen niet bij een Italiaan uit maar bij Tim. Was ten eerste een stuk goedkoper en we hoefden niet meer te horen dat het niet meer in de winkel was, we hoefden zelfs niet meer naar de winkel. Besteld en binnen 24 uur geleverd.

Altijd goed

Op zich kan ik altijd vinden wat ik wil. T enige is dat ik na t produkt bekijken graag weer op dezelfde plek uit wil komen waar ik was en niet weer van bovenaan naar beneden moet scrollen

Mooie hondenmand, goede kwaliteit en snel geleverd!

Steeds correcte levering

Steeds snelle levering. Spijtig dat de koeerierdienst niet altijd correcte leveringstijden doorgeeft. 3 x werd deze veranderd.

Heel goed!

Snelle bezorging, goede communicatie.

Géweldig

Hondenvoer is lekker, service perfect!

Geeft aanbiedingen duidelijk aan

Helderde omschrijving van de inhoud van het voer Ook duidelijk vergelijkbare opties aangereikt Waardoor ik de beslissing van de bestelling als de juiste keuze ervaar. En tevreden poezen ♡♡

Snelle levering en groot leveringsprogramma

Altijd op tijd met scherpe prijs

Goed aanbod, super verzending

Jullie zijn één van de weinigen die voor mij het goede zand voor de chinchilla's op voorraad hebben. Veilig voor hun én niet te stoffig. De plastic potten zitten altijd heeeeeeel goed ingepakt zodat er niet & per ongeluk opengaat tijdens de verzending. Het verzenden gebeurt ook vlot na het bestellen.

Super bedrijf voor levering van dierenbenodigdheden, ruime keuze

Alles dik naar wens verlopen

Snelle levering. Ruilen( maat kleiner) hondenregenjasje geen probleem. Keurig geld geretourneerd. Kortom: fijne, betrouwbare site. Zeker aan te bevelen…..

Slechte ervaring.

Eerst vertraging van het bestelde product, toen helemaal géén bericht gehad over de levering. Contact gehad met klantenservice, pakket was verzonden en afgeleverd maar waar wist men niet. Duurde erg lang voor ik wist waar mijn pakket bezorgd was. Uiteindelijk wel netjes afgehandeld door klantenservice maar voor mij een redenen om bij Tim niets meer te bestellen.

Snelle service en goeie prijs

Bestel hier al meerderen malen! En de volgende dag is t echt binnen. Een product retourneren is ook helemaal geen probleem of gedoe

Goede en snelle service

Snelle levering en altijd correct

Parfait !

Prix sur site très avantageux. Produit parfait. Livraison très rapide. Emballage parfait (mieux à cette seconde livraison qu'à la première). Merci Tim's ! Malheureusement site, contacts facture et siivis uniquement en néerlandais.

Altijd perfect

Altijd perfecte kwaliteit en snelle levering top!

Op tijd zoals gezegd

Tot nu toe ok

Goed product!!

Snelle levering en goed geprijsd!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire