GOED

GOED

Pakket niet verzonden

Waren pakket vergeten te verzenden. En ik maar wachten. Geven ze postnl de schuld. Nee pakket lag nog gewoon bij tims zelf. Vervolgens geen vriendelijke mailtje. Ik bestel er niets meer

Op tijd geleverd, netjes verpakt. Mijn hond vindt het heerlijk

Heel fijn

Vlotte levering en goede producten!

Zeer slecht

Ik heb op 12 juni 2025 een bestelling geplaatst voor konijnenvoer. Echter op 20 juni 2025 was dit nog niet bezorgd. Het zou door postnl komen. Men zou een onderzoek laten starten. Echter er wordt niet naar een oplossing gezocht. En tot op heden heb ik wel betaald, maar niets ontvangen. Ik heb inmiddels ergens anders konijnenvoer moeten kopen. Ik vind de afhandeling van de klacht niet goed. Leg het maar ergens anders neer en wacht maar af.

Alles klopt

Alles klopt

kn de bestelling goed en snel plaatsen voor onze viervoeter.

Puntje van kritiek is dat je iets besteld voor een hond, gratis katte snoepjes krijgt en dat is wel weer jammer dan want ik heb geen kat.

Snel geleverd, betaalbare prijs

Snelle verzending

Netjes en snel verzonden. Goede producten

Trage levering

Geen communicatie over reden van trage levering

Snelle, complete levering

Scherpe prijzen, producten snel geleverd

Prettige site voor dierenbezitters, ruim assortiment

Bestelling netjes en snel geleverd.

Snel, netjes, klantvriendelijk

Keurig geleverd. Goede kwaliteit-prijsverhouding. Website was niet helemaal duidelijk, cadeau jarige hond was niet zichtbaar. Op mijn vraag werd direct klantvriendelijk gereageerd en cadeau zat bij levering erbij. Hond en ik zijn zeer tevreden.

Supersnel

Snel en goed NP

snelle bezorging

Duidelijke website en snelle bezorging Ga zo door

Package back to you

I wait for my money back for my order, i not received my package. Please send money back

Super service

Ik had s'avonds besteld, wilde zwijn worsten en probiotica, alles op voorraad. Volgende dag al thuis. Netjes verpakt en onze hond super tevreden. Bestel hier zeker weer.

Ze helpen perfect

Het kan niet makkelijker dan dit voor mensen met handycap is dit het beste wat er is.

super snelle levering

besteld en de dag erop geleverd. de kwaliteit is ook super.

Prima product, goede service

Op aanraden dochter, vlees besteld voor vakantie. Deel was niet voorradig, kreeg geld terug. Vervangend product is volgende dag geleverd. !

goed product, gunstige prijs en snelle service

goed product, gunstige prijs en snelle service

Goede prijs, snelle levering

Overzichtelijke site, prima prijs en snelle levering die stevig genoeg verpakt is voor 20 kg voer

duidelijk snel prima prijs ruim assortiment

makkelijk te vinden goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering goed verpakt

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire