Snel verstuurd goede producten

Fijne webwinkel

Makkelijke website snelle levering

Veel keus duidelijke makkelijke website en een snelle levering echt een aanrader!

Nog nix ontvangen

Ik heb 23ste bestelt al meer dan 1 week geleden en nog nix ontvangen dus kan dan ook niet beoordelen

De bestelling die je doet worden goed verzorgd en afgeleverd

Snelle levering, goede prijzen

Goede ervaringen met Tims, ook deze keer snelle levering.

snel en netjes! en een goede prijs

snel en netjes, en een concurrerende prijs

Eerste keer besteld en snel geleverd. Daarna gebeld voor info en ook prima geholpen. Ga hier nu elke maand het voer voor mijn 8 honden en 4 katten bestellen.

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Heb nog maar één keer een bestelling geplaatst maar dit ging zo vlot en snel dat ik meer dan tevreden ben.

Snelle levering en fantastisch gerbilzand.

Binnen 1 dag was mijn bestelling bij mij thuis geleverd. Fantastisch gerbilzand, het stinkt niet. Alleen zijn de gratis kattensnoepjes niet goed genoeg voor mijn kat. Het is nogal een chique "madam". ;-)

Zeer goede service

Duidelijke website, zeer snelle levering,.. alles top

prima kwaliteit en snelle levering

Goede klantenservice en fijne communicatie

Al meerdere malen besteld op Tim's, altijd in orde. Maar nu was er een probleem met mijn verzending. Ik ontving geen communicatie vanuit de bezorgdienst en een week na de verwachte datum nog niets ontvangen. Het pakje is waarschijnlijk zoek geraakt. Tim's heeft netjes meteen een nieuwe order aangemaakt, zodat ik het pakje alsnog asap zou ontvangen.

Duidelijke site snelle nette levering. Klantenservice is heel goed!!

Goede prijs kwaliteit, snel geleverd

Ik bestel hier vaak het diepvriesvoer voor de hond (Enerique puppy). Levering is snel en alles nog goed bevroren. De hond eet het bovendien graag.

Snelle levering en goede producten

Ondanks de kerstdagen was alles echt snel verzonden

Snelle correcte levering, vergeleken met anderen het goedkoopst

Tot nu toe goede ervaringen met Tim's

Mijn ervaringen met Tim 's zijn tot nu toe prima.

Très satisfaite

Bonjours je suis très contente du service client de l'article que j'ai commandé je vous recommande Tim's ♥️

Super snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd

De kwaliteit is goed en ze werden enorm snel geleverd

snel, goed geprijsd en een goede koop

zie titel :-) honden staan op gezette tijd bij de kast om hun snackje te halen. heel blij, ze vinden het lekker en het is ook nog eens gezond.

Vlotte levering van het product

Goed product betaalbare prijs

Prima bestel zeker vaker,de verzendkosten vindt ik wel aan hoge kant voor kleine dingen

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire