verliep vlekkeloos

bestelling gedaan, bevestiging ontvangen en levering de volgende dag! hoe plezierig is dit!

Bestelling prima en snel geleverd

Alles is prima gegaan

Top service snellen levering

Topbedrijf

Snelle levering, goede verpakking

Heel vlotte bestelling en levering, een aanrader!

Bestelling perfect op tijd geleverd zoals beloofd.

Artikelen waren goedkoper dan elders, heel goed verpakt en snel ontvangen.

Tim’s redt schoenen en meubels

Wij hebben 2 jonge honden en kopen graag de buffeloren en pensreepjes bij Tim’s. I.p.v. op schoenen en meubels kauwen ze heerlijk op de oren. Het kauwen geeft rust en stilt de behoefte. De ene hond is nu 2 jaar en je merkt dat de behoefte minder wordt. De andere is 1 jaar en die kauwt nog een oor om de andere dag. Wanneer ze geen oor heeft sloopt ze speelgoed en gaat ze op zoek naar schoenen e.d. Ook het speelgoed van Kong verkopen ze en dat overleeft nog steeds de kaken.

Wij zijn er blij mee.

Kooi voor turquoisine parkieten (2 ) gekocht, zitstokken voor kanarie en pyonus. Neolife kooi is niet zo stevig als onze papegaaienkooien maar prima voor parkieten, dat zijn geen 'slopers' en wegen nog geen ons.

Goede ervaring

Goede en snelle levering, spijtig genoeg had ik aquarium grind besteld dat te klein was.

Service

Ik koop al een hele tijd bij Tim's. Heb nog nooit een probleem gehad. De kwaliteit en levering van hun producten zijn uitstekend. Er is echter een probleem met de site. Iedere keer als ik inlog krijg ik een waarschuwing. Dat is een programmeerfout. Daaraan moeten jullie echt iets aan doen. De volgende waarschuwing is van kracht: Your connection isn't private Page blocked by Threat Protection Pro™ www.onlinedierenspeciaalzaak.com This page isn't certified and may put your personal information at risk (e.g., passwords, messages, or credit card details).

Pakje besteld en heel snel geleverd. Artikel ook helemaal zoals omschreven/verwacht. Heb hier al enkele keren besteld en zal dit in de toekomst nog doen. Heel tevreden.

Goede service en snelle levering

We hebben al vaker besteld en altijd wordt het netjes en snel geleverd

Fijne webwinkel. Nodigt uit om vaker te bestellen.

Lekker makkelijk

Goedkoop

Fijne webwinkel met goede prijzen

Goed assortiment en snelle levering.

Zie boven

Super service en snelle levering!!

Snelle levering, goede prijs. Helaas was de verpakking niet goed, de helft van de kattenbakvulling lag op de stoep bij levering. Anders waren het 5 sterren geweest

Vlotte service

Vlot

Helemaal tevteden

Goede producten en ook nog eens voordeliger. Super tevreden! Ga zo door.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding. En snelle service

Prima spul

Zeer snelle levering en hele goede kwaliteit bullepezen

Super snelle service

2x besteld! En de volgende dag al geleverd. Super service en kwaliteit!

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Ben heel tevreden

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire