Superss

Hele vriendelijke en behulpzame mensen ,ging iets mis met mijn bestelling en het werd zo snel en vlug opgelost echt in 1 woord geweldig,ben zeer maar dan ook zeer tevreden [ dit was ik al] alleen u nog meer ,en de katten zijn erg blij met de trixie catower Juno

Bestelling snel geleverd. En nette prijs

Leuke duidelijke site

Goede communicatie. De levering duurde wat langer maar via mailtjes werd ik daar keurig van op de hoogte gesteld. Terugbetaling van verkeerde maat regenjasjes en bot keurig afgehandeld. Op de site leuke ideeën om je hond te fotograferen in verschillende situaties. Samengevat: Ik kom hier graag terug!

Vogelkooi besteld, maar die voldeed niet aan mijn verwachtingen (had me gebaseerd op website van de fabrikant, waar achteraf veel foute informatie bleek te staan). Zal 2 keer nadenken vooraleer ik nog iets van Zolux bestel. Over de webshop van Tim's heb ik absoluut niet te klagen. Contact met klantendienst via mail verliep goed, antwoord na een werkdag. Retour ging vlot, terugbetaling is ook goed aangekomen. Samengevat: top klantenservice

Hondenvoer is super snel geleverd zat netjes in doos.

Erg goed.

Besteld en de volgende dag geleverd en bezorgd. Prima follow-up van de besteĺing en bezorging. Goede beschrijving van het betreffende produkt (regenjas voor hond), waardoor de aankoop een succes is.

Prijs kwaliteit

Mijn honden inde dit de beste koejes die r zijn en ook nog een betaalbare prijs

heel goed

Heel snelle levering

Duidelijke website, eenvoudig bestellen. Snelle verzending en netjes verpakt. Top!

Doen wat ze beloven. Snelle levering, goede producten. Ook toen PostNL het zoals gebruikelijk voor ons weer liet afweten,, was Tim's aanspreekbaar en de klantenservice loste het op. Jammer dat je zelf niet kunt afhalen, want anders zou ik nog vaker bestellen, echter dat PostNL er tussenzit, is voor ons een reden om niet, of zo min mogelijk, bij leveranciers te bestellen die uitsluitend via PostNl verzenden. Maar verder is Tim's echt een aanrader.

goede producten en goede snelle service

Goede prijs en snelle levering!

Goede prijs en snelle levering

Goed ingepakt

Ik had breekbare bakjes besteld voor de katten. Het was heel goed ingepakt

Iedere keer heel goed

Goede producten, ruim assortiment, snel verzonden en leuke cadeautjes als je veel bestelt. Topwinkel

Snel besteld, snel geleverd.

Snel leverbaar, ruime keus uit producten

Duurt iets langer bij levering maar was een prima prijs kwaliteit. Wel apart dat er staat dat het een bedrijf in auto onderdelen is.

Aanbieden maar niet krijgen

Adverteren met gratis produkten, maar de helft niet krijgen.

Uitstekend product en service

Uitstekend product en service

opeens mijn account geblokkeerd

helaas opeens mijn account geblokkeerd En krijg geen rede waarom dus ja vandaar lage score

Snelle levering van super hondenvoer

Erg tevreden met Tim’s BV. Ze leveren goede artikelen voor onze hond voor een scherpe prijs.

Ben zeer tevreden

Zeer tevreden, goed verpakt om te bezorgen.

TOP

Alles correct verlopen. Snel Prima aankoop

Snel geleverd, prima prijs

Groot assortiment aan o.a. hondensnacks tegen prima prijs.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire