geen problemen

vakrr besteld, nooit problemen

Goede en snelle service.

Makkelijk te bestellen met een uitgebreid assortiment.

Duidelijk en snelle levering

Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Het kon beter.

Normaal gesproken ging PERFECT. Deze keer: 1ste helft van de bestelling ging super, zoals ik gewend ben. Maar 2e helft ging niet zo best. Ik kreeg deze pas 3 weken later terwijl op de website staat "leverbaar na 7 werk dagen" , zeer misleidend....

Perfect!

Goede service, snelle verzending en op en top vriendelijkheid. Zeer aan te raden.

Snelle nette bezorging

Dag na bestelling de Hondenmand en vlees binnen gekregen, goed verpakt in droogijs, top

correcte levering

correcte levering

Vlotte service en goede producten

Ik heb nu twee keer bij Tim's besteld. Beide keren had ik de spullen snel in huis. De producten zijn ook van goede kwaliteit. Alleen jammer dat ik voor mijn hondenschool pas vanaf €150,- als bedrijf kan bestellen.

Alles ging snel en perfekt

Alles ging snel en perfekt

Prima verpakt en snel geleverd

Prima verpakt en snel geleverd

Prima goed product snel geleverd

Snel verzonden, goede producten.

Eerste keer dat ik er besteld heb, en dat was allemaal top

Ik was opzoek naar bepaalde voeding en die heb ik ook gevonden met goede informatie erover, gewoon top, duidelijk overzicht

Bestelling goed gecommuniceerd en snel bezorgd.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering Goede producten Goede kwaliteit

Fijne website, goede prijs, snelle levering. TOP!

Alles goed, geen minpunten!

Top webwinkel !

Veel keuze , handige webshop , snelle levering !

Prettige store

Ik heb zeer goede ervaring met de webshop alles wat ik bestel wordt geleverd conform de afspraak. Zeer fijne webshop

Snel een correct geleverd

Goeie producten tegen een mooie prijs

Ik koop regelmatig voer voor onze hond bij Tim’s en zeer te spreken over de kwaliteit van de producten, de prijs die ik betaal en de service die ze geven. Goeie website met duidelijke informatie en als je vragen hebt worden ze snel en goed beantwoord

Snel verzonden, goede producten

Meerdere artikelen besteld, helaas paste het hondenrek niet in onze auto. Makkelijk en kosteloos retourneren en geld is vrij snel terug gestort.

Prima kwaliteit, prima prijs en fijne klantenservice

Vlotte levering en goedkoop

Snelle levering , goed verpakt , goedkoop.

Tot nu toe 2x een bestelling gedaan. Beide keren snel geleverd. Het enige waar ik tegenaan liep, is dat ik de bestelling niet kon volgen. Na een mailtje kreeg ik gelijk een track-and-trace code.

Netjes en snel

Word altijd netjes en snel geleverd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire