Mijn eerste indruk is: Betrouwbaar, vriendelijk en leuk.

Voor het eerst een bestelling geplaatst en ben dik tevreden. Goed product, leuke aanbieding en goede service. Dank.

Altijd goede service

Goede service en snelle levering én scherpe prijzen.

Goed assortiment

Ruim assortiment, snelle levering indien producten leverbaar zijn.

Vetramil honingzalf 180 gr.

Beste prijs - kwaliteit van pot vetramil honingzalf om wonden te verzorgen aan de poten van onze golden.

Top producten aan heel scherpe prijzen

Gewoon heel erg goed

Uitstekende service, breed assortiment en goede prijzen

Heb hier voor de tweede keer voer besteld en ook een aantal voertonnen. Bij aankomst bleek ondanks dat alles zorgvuldig verpakt was, er toch transportschade was ontstaan door de vervoerder. Contact opgenomen met Tim's en perfect geholpen, er werd meteen een vervangend artikel opgestuurd. Tim's heeft er een vaste klant bij en ik kan ze iedereen aanbevelen!

Top kwaliteit voor een redelijke prijs en zeer snel geleverd

Wij hebben, sinds de 'Bonzo'-kluiven niet meer worden gemaakt/verkocht door Purina, veel andere merken geprobeerd. Echter allemaal niet goed van kwaliteit of teveel toevoegingen. Bij toeval vonden we deze duo-koek grote kluif. De kwaliteit is echt top. Geen onnodige toevoegingen en de kluiven zijn ook niet in stukken/gruis veranderd tijdens het vervoer! Ook de verpakking van 10kg is voor ons ideaal, omdat wij voorheen altijd dozen Bonzo-kluiven kochten van 15 kg voor onze Rottweilers.

Helemaal top!

Snelle verzending, groot assortiment en de beste prijzen voor natuurlijke snacks!

Volledig gekregen wat ik gevraagd had en top bediening

Geweldige kwaliteit en super snel geleverd en daarnaast ook nog mooie lage prijzen

Prima prijs en snelle levering.

Altijd goed

Goed spul Snel geleverd De dieren vinden het lekker

Prima levering, prima product en prima prijs. Een aanrader

Zeer goed. Snel geleverd.

Bestel koekjes voor mijn hond. Goed en geopereerd dan in de winkel.

Goede kwaliteit, juiste prijs.

Besteld 2kg dental flapjes rawhide. Absoluut de juiste kwaliteit, geen vloeipapier maar lekker dik om goed te kunnen kauwen en om er mee te spelen Graag in het assortiment de witte kauwrollen. Deze zijn vrijwel nergens meer te verkrijgen. Dan heb ik het over 50 st/20cm/25cm. Onze hond is super blij met Tim's

Gewoon goed en snel

Alles goed en snel geleverd tegen een goede prijs!

Goede webshop

Goede ervaring met klantenservice na een vraag over hondentuigjes. Mooie prijzen en snelle levering.

Keurig snelle levering

Ik heb op de site de informatie gevonden over een kattenluik, waarbij ik hele specifieke maten nodig had. Ik had de bestelling geplaatst en had direct snel en keurig het product binnen. Ik heb het geïnstalleerd. Tevreden klant

zeer goed

Snelle levering en bezorging

Snel bezorgd. Goede kwaliteit

Snelle levering netjes ingepakt

TOP!

Altijd alles correct en snelle service! Bij een eerdere beoordeling heb ik aangegeven wat ik graag in het assortiment zou willen zien en dat is ook gebeurd dus dikke 5 sterren!!

Goede en snelle levering

Snelle verzending en heerlijke producten voor de hond.

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!