heel tevreden van de bestelling

Vlot besteld en vlot ontvangen. Zowel mijn border collie Tischa als ikzelf tevreden met de service

Goed.

Snelle levering en goede prijzen

Jammer dat de ingredienten er niet omstaan

Alles op tijd geleverd , helaas is onze hond eraan allergische reactie erop , staat er ook niet bij dat het paard is

Super snelle levering

snelle levering goede prijs

Geweldig en goed verpakt

Geweldig en snel geleverd.

Très bon service

Service après vente réactif. Problème lors de la livraison et renvoi des objets commandé fait très rapidement.

Goede artikelen

Goede artikel, veel keus en snelle nette levering

Prima bedrijf en service maar stop met beoordelingsvragen

Steeds weer goed op tijd bezorgd en prima spul voor prima prijs. Maar ik word echt nu doodziek van t gezeur over beoordelingen. Als ik de eerste mail hierover skip na m andere keren trouw ingediend heb, dan blijven jullie toch steeds weer zeuren. Niet doen!!!!

Vandaag besteld, morgen in huis past duidelijk. Overzichtelijke site.

Heel vlot geleverd!

Goed ! Snelle levering ! Nette prijzen !

Ik beveel Tim’s B.V aan

Zeer vlotte levering

Mooi aanbod en vlotte levering

Zoals het hoort

Makkelijk gevonden, gekocht en geleverd

Mooie mandjes, slechte verpakking

De mandjes vielen erg in de smaak bij de hondjes! Helaas was de doos bij aankomst zwaar beschadigd en deels open, zonder extra bescherming voor de inhoud. Gelukkig waren de mandjes zelf nog schoon, maar dit had bij slecht weer mis kunnen gaan.

Bestelling netjes verpakt. Alleen een dag later dan aangegeven bezorgd, maar dat lag waarschijnlijk aan PostNL.

Prijs kwaliteit

Goede prijzen en snelle verzending

Mijn eerste bestelling gedaan en zeer tevreden. Een fietskar voor een mooie prijs en een keer draaien voor een gratis snack. Snel geleverd ook. Zelf verkeerde maat kussen besteld en ook de retourzending en verwerking was duidelijk en snel. Ik ga hier vaker bestellen!

Snelle levering en de hond vindt het lekker!

Bullepees hondensnack, 15 cm /50 stuks gekocht. Goed formaat en onze Labradoodle vindt ze heerlijk!

Gewoon goed!

Snel geleverd en altijd iets "te snoepen" voor de kat!

Extra gratis dier snoepjes maakt het compleet.

Ik ben al jaren klant bij Tim´s. Nog nooit slechte ervaring gehad. Er is een enorm uitgebreide keuze in alle prijsklassen. Steeds voldoende voorraad en een snelle levering en dat kan als hobbykweker wel al eens handig zijn. Bovendien vind je bij iedere bestelling wel extra gratis snoepjes voor de dieren en dat is toch een.mooie geste in deze dure tijden. Ik kan Tim´s enkel aanraden.

Uitstekend en vlot

Snelle levering en makkelijk je eerdere bestelling terug te vinden

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!