Produkt is precies zoals vermeld. Snelle levering

Goede producten, leuke acties

Hond is gek op gedroogde eend. Tim heeft het lekker betaalbaar.

Fijn duidelijk snel

Dat duurde lang

Had aangegeven vrijdags het voer binnen te willen krijgen. Helaas werd het pas vrijdag verstuurd. Dat kan dan nog, maar toen moest de vervoerder nog zijn werk doen. Uiteindelijk pas op woensdag beide pakketten binnen gekregen. Gelukkig wel de juiste brokken ;)

Super service

Ik heb pas geleden een heleboel spullen voor mijn kat besteld. Het was heel snel binnen. Prima service. Goede kwaliteit van de spullen.

Geen reactie op mails ivm defect in levering

Bij de levering van een hondenfietskar zat een platte band. Ik liet dit via de chat weten. Er werd gevraagd om dit op mail te zetten met foto's. Na 2 mails en 5 dagen later nog steeds geen reactie gekregen.. ik wacht...

Snelle levering, netjes verpakt.

Goede aanbieding (hondenvoer Edgard en Cooper). Eerst keer hier besteld. Erg tevreden over de service.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Kluiven en kauwbotten met eend gekocht. De kwaliteit is gewoon goed, de prijs een stuk lager dan bij de concurrent.

Fijne winkel

Goed geregeld, snel geleverd. En een fijne klantenservice als er onverwacht een bestelling retour moet

Snel

Goede snelle service, prima assortiment

Snel en goed verzonden

Ik had de bestelling snel en goed verpakt binnen

bezorging goed

wat betreft kwaliteit netjes mezenbollen netjes aan elkaar vast niet goed dicht jammer.

Goede producten

Kwaliteits producten die ook nog eens netjes worden verpakt zodat je geen kapotte producten krijgt geleverd.

Altijd snel en netjes geleverd!

Tim's bezorgt altijd snel en netjes.

Goede winkel

Goede spullen normale prijzen. Beetje onduidelijk over t bezorgen dat gaat niet zo snel als aangegeven. Maar als je dat weet is t niet erg.

Goede product met goede prijs

Snelle verzending, lekkere gratis snoepje. Alles in orde!

Alles snel geleverd

Alles is snel geleverd alleen post.nl is gewoon een ramp. De transporteur had 3 dozen bij voor mij. Onze voordeur staat aan de zijkant van ons huis. Hij belde aan en toen ik de deur open deed keek hij naar mij en zei: ik zet de dozen hier (tegen de straat) neer, kom ze maar halen. Toen ik zei dat het zijn job was om de dozen tot aan de voordeur te brengen antwoordde hij: ik moet de dozen leveren en dat heb ik ook gedaan. Sorry maar dat is geen service!

Ik had een spel voor mijn hond bezorgd en werd zoals er op de website stond de volgende dag bezorgd. Heel blij mee

Goed assortiment, goede service

Prettige website, veel keuze. Navigeren en zoeken in de site kan nog beter.

Snelle levering.

Snelle levering en keurig verpakt.

Bij het uitpakken van mijn bestemming miste ik een aantal onderdelen. Na telefonisch contact, de volgende dag de onderdelen in huis.!

Goede service goede prijs, snel geleverd

Goede service goede prijs, snel geleverd

Super snelle levering Binnen 24u

Uitmuntend te vrede.

Top.

Mooi assortiment, met goede prijskwaliteitsverhouding

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!