Pakket niet ontvangen

Ik wacht al 2 weken op mijn pakket hondenvoer. Zou opgestuurd zijn via PostNL, maar niet aangekomen en niemand die het wilt nakijken voor mij. Gewoon geld kwijt dan? Bestel maar snel ergens anders.

De bestelling was erg snel opgestuurd.

Makkelijk te vinden wat ik nodig had.

prima service en prima product

Goede en duidelijke advertentie en prima verzending de vissen knokken er om dus ook prima kwaliteit van het voer

Correcte service en prijs

Snel geleverd en goed gecommuniceerd. Correcte service en prijs.

probleemloos besteld en geleverd gekregen

Diverse producten gekocht en snel geleverd gekregen

Helemaal prima

Tim's heeft precies get vogelvoer dat ik nodig heb en tegen verreweg de beste prijs. Verder snelle levering en prima verpakt.

Het is altijd goed geregeld bij jullie! Mooie en fijne website. Snelle levering en goede service!!

........

........

Altijd goede en snelle service/levering.

Bestel hier geregeld wat. Meestal wat lekkers voor de honden, maar onlangs 3 politielijnen van Trixi. Snelle levering en de lijnen bevallen goed. Bestellingen zijn altijd netjes verpakt.

Farmfood zalm hond bestellen, de dag nadien max.twee dagen product aan de deur, super ingepakt en steeds super mooie prijs .

Snel besteld, mooie mand en qua prijs, zeer betaalbaar.. Bezorging deed er wel langer over dan dat er op de site staat..

Top bedrijf

Goede service en snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt!

Snelle levering en goede aanbiedingen.

Goede snelle service, ruim assortiment

Ik heb vaker bij Tim’s besteld en vrijwel altijd helemaal tevreden. Ook wel eens bij andere sites, maar de gedroogde snacks van Tim’s vindt mijn hond het lekkerst! Af en toe bestel ik ook een speeltje, ruime keus!

Great service, great products!

Great service and great products!

slecht geluisterd

Strooivoer besteld . Kreeg bericht dat het de volgende al geleverd ging worden ,aangezien ik dan niet thuis was heb ik gebeld of het niet een dag later kon . Geen probleem ging het direct regelen. Tot mijn verbazing lagen ze toch voor de deur in de regen

Goede prijs voor snacks

Makkelijk bestellen, snel in huis.

Fijne winkel

Dankzij Tim’s betaalbaarheid kunnen mijn honden lekker kluiven. Betaalbaar, goed en snelle verzending.

Zeker voor herhaling vatbaar

Mooie prijzen en groot assortiment voor onze huisdieren.

Ruime keuze, goede service

Het is fijn om bij Tim’s te shoppen. Ruime keuze en goede service

Goede kwaliteit snacks voor leuke prijzen. Zeer tevreden

Alles correct

Men krijgt wat men verwacht, goede kwaliteit en prijs en spoedig geleverd

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!