Super winkel

Altijd top service

Prima winkel.

Alles keurig geregeld. Bestellingen netjes op tijd geleverd en duidelijke communicatie.

Normaal prima, nu iets minder

Wij bestellen altijd diepvries voer. Normaal komt dit altijd prima diepgevroren binnen. Deze keer was het al wat aan het ontdooien. Dat was jammer.

Vlugge levering

De bestellingen en leveringen verlopen vlot.

Levering prima

Tevreden met de aankoop en de levering.

Oke

Oké

Helemaal prima

Goede natuurlijke snacks, snelle service, binnen 1 dag geleverd!

Snelle service, ik had voer besteld voor mijn hond.

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen en goede verzending

Snelle levering,top!

Goede producten en en nette prijs.

Snel en goed

Goed product en snel geleverd. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Goede produkten en snelle service

Snelle levering en uitgebreid assortiment. Voor de konijntjes kan ik regelmatig een koopje doen bij aankoop van meerdere verpakkingen

Snelle goede levering

Fijne houtkorrels voor de kattenbakken, vallen goed en snel uitelkaar en snel geleverd ook altijd fijn.

Fijne service

Er was iets verkeerd gegaan met de levering maar ik heb fijn contact gehad met de klantenservice. Het werd snel en correct opgelost.

Levertijd: enkele dagen Levering: goed verpakt Product: 20 kg vogelzaad voor tuinvogels: prima kwaliteit

Zeer snel

Omdat ik ergens anders al een week wachtte op snoep voor de honden bestelde ik bij Tim’s. Ik bestelde zondag en kreeg mijn bestelling de volgende dag , maandag(!) al geleverd . In België. Ik zal hier beslist meer bestellen!

Snelle, nette levering

Fijne site en snelle, nette levering

Prima service. Snelle levering. Goede en overzichtelijke website. Prima prijsstelling.

Zeer tevreden over snelle levering

De lamp die ik voor het terrarium nodig had, vond ik hier het goedkoopst en is ook nog de dag na bestellen geleverd.

Snelle levering van reisbench.

Snelle levering van reisbench. Prima product!

God online winkel

Super blij met jullie winkel.

Gewoon goede service en producten

Al meerdere keren kattenboer besteld bij Tims. Goede prijzen en levering altijd op tijd.

Brokjes voor de hond

Helemaal goed acana brokjes hond , maar ook de snelle lvering

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!