Prima krabpaal

Snel binnen, stevig en stabiel de krabpaal, mooi formaat en leuke prijs.

Nog nooit teleurgesteld

We bestellen al een paar jaar energique diepvries voer voor onze kooiker, altijd snel en diepgevroren geleverd.

Snel en goed

Koop hier hondenvoer en strooivoer voor de vogels. Prima prijzen en wordt snel bezorgd.

Toppie

Snel en correct

Goed product

Gedroogde buffellong. Goede prijs en snelle levering. De hond is er gek op.

Zeer snelle levering. En producten allemaal zoals aangegeven.

Zeer tevreden. Snelle levering zoals beloofd. Producten allemaal top.

Overzichtelijk , snel , goede service

Snelle levering, goede deal

Zie titel

Makkelijke site

Voor mijn grote hond per kilo kunnen bestellen. Snelle levering. Top

Goed geregeld.

Na dat we besteld hadden, is het netjes en snel bezorgd, zeker en aanrader.

Alles prima geleverd binnen 1 dag

Snelle bezorging

Bestelling de volgende dag al binnen. Goed verpakt

Ik vint het een top site want als je besteld is het meestal dag er achter bij jou maar ik vint wel dat je soms gesponsord mag worden ik heb zelf een konijnen boek gemaakt met jullie als advies voor te bestellen

Zoals altijd de maximum score

Mijn hondensnacks heb ik maar 1 adres.

Veel keus, makkelijk bestellen en snel in huis. Bij vragen ook zeer vriendelijk te woord gestaan, erg fijn!

Zeer tevreden met levering en geleverde producten

De levering is altijd super snel, de producten zijn goed verpakt en worden door de bezorgdienst netjes afgeleverd. Wij en vooral onze viervoeters zijn zeer te spreken over het hondenvoer van Bio Food, het moment van bezorgen is een feestje omdat de honden weten, dat er nog een extra lekkernij in de doos zit. Het bestelde hondenkussen is een graag gekozen plek om er op te liggen.

Besteld maar uit stock

Waarom producten aanbieden als ze niet direct leverbaar zijn. Dan zet je toch gewoon uit stock en blokkeer je de bestelling.

Top !

Snelle service, fijne website en goede producten.

Levering oké maar die mails!!

Ik vind de shop oké en de levering oké maar ik haat het dat jullie hoeveel mails sturen. Dit is de reden dat ik niet meer bij jullie zal bestellen!

super!

Mijn bestelling was heel snel geleverd. En de spullen zijn veel goedkoper dan elders.

Makkelijke site,snelle levering en een hele goede prijs

Snel geleverd! Producten zoals beschreven.

Snel geleverd! Producten zoals beschreven.

Scherpe prijs, snelle levering

Na even zoeken kwam ik Tim's tegen op internet. Hennepzaadolie voor onze hond op voorraad met een scherpe prijs en snel geleverd. Top.

Snelle en goeie service, Had laast alleen niet helemaal wat over heen kwam met de verpakking op t plaatje maar was wel t product, aan de buiten kant zak nog niet open gemaakt want nog niet nodig gehad

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!