Zeer goede communicatie en levering was tiptop ok.

Ik kan er niets negatiefs over zeggen.

Fijn Geholpen

Na lang Googlen hebben we gekozen voor een Trixie Vervoersbox Aluminium. Helaas bleek deze door onze wensen niet helemaal te voldoen aan de verwachting. Bij het retoursturen is er door Tim's netjes gehandeld, een persoonlijke update gegeven over de retourzending en binnen een week het aankoopbedrag op onze rekening teruggestort. Heel prettig!

Goede prijs kwaliteit

De honden waren weg van hun krabbels. Snel verstuurd en in huis.

Dag na de bestelling stonden de lekkerste snacks bij ons. Prima service en kwaliteit!

Super snelle levering

Mijn viervoeters waren heel tevreden dat hun kluifje een dag na bestellen al geleverd werden en ze heerlijk konden knabbelen

Bestelling werd snel geleverd . Goede kwaliteit snacks voor een zeer redelijke prijs. De honden zijn vooral dol op de buffel oren en de luchtpijp.

Snelle levering, zeer goed ingepakt. Heel aangenaam verrast.

Keurig alles zo als het hoort,

Prima bedrijf,snelle levering en goede prijs!

Altijd snel geleverd

Snel en goed

Snel en goed

Voor onze konijnen spullen besteld, snel en netjes geleverd.

vlot en eerlijk

Goed verpakte en snelle levering.

Erg prettig. Ik had hier al eens eerder besteld.

Tevreden

Mijn bestelling werd op tijd en netjes verpakt bezorgd. Ik ben gewoon tevreden.

Bestellen is easy en je vind veel. Meer zoekfilters zou leuk zijn

Prima winkel

Duidelijke site, groot assortiment, snelle levering. Kan er prima slagen voor mijn hond Arie. Ook goede en snelle service als er wat loos is.

Snel en goede prijs kwaliteit

Helaas vind de hond de treats niet zo maar voor de rest prima

Top produkt

Sinds wijbonzd hond van 12 dese brokken geven heeft ie veel minder last van zijn darmen. Levering is altijd snel. Dus prima!

Alles goed op voorraad snelle verzending. Gewoon een aanrader

Goede prijs en snel geleverd

Mijn bestelling was razendsnel geleverd. De prijzen bij Tim's zijn prima. Fijne website en alles duidelijk en overzichtelijk. Tot een volgende keer!

Ik ben een tevreden klant

Zo bestelt Zo geleverd

Goede service en producten

Natvoer voor de hond besteld, ze vindt het heerlijk. Snelle bezorging.

Snelle levering en wat we besteld hebben was goed

Super mooi kussen en zo snel geleverd...

Mooi kussen van lex en max besteld super snel geleverd...

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!