Hele lange levertijd zonder communicatie

Ze laten je gewoon 5 weken wachten op je bestelling. Het is dat ik zelf 2 x ging bellen om te informeren maar van hun uit geen bericht over de vertraging.

Gewoon prima!

Ik heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan. Altijd alles keurig geleverd. Fijne webshop!

Keurig

Producten netjes en goed verpakt geleverd.

prima product en afgeleverd op de afgesproken tijd

het bestelde product voldeed aan de verwachting. Snelle levering in degelijke verpakking

Vlotte snelle afhandeling

Uitstekend en snel geleverd

goede service, snelle levering en goede prijs/kwaliteit

ik bestel wel steeds hetzelfde 2x/ jaar

Helemaal goed

Doen precies wat ze beloven

Slechte kwaliteit en service

Voor bestelling contact gehad met klantenservice, als de kwaliteit tegenviel van het natuurlijke product zou er gekeken worden naar een oplossing en meteen werd er een cadeautje beloofd omdat mijn hond de dag van bezorging jarig was (ik heb nooit een email gehad met het verjaardagscadeautje). Niets daarvan is nagekomen. De kwaliteit van het product is niet goed en er is geen cadeautje meegeleverd. Niets opgelost door de klantenservice.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.

Erg snel geleverd. Goed verpakt.

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Het product was snel in huis en van goede kwaliteit.

top!

snelle service,goede prijs

Prima, Papieren tape gebruiken om doos dicht te plakken ipv plastic tape. Is duurza

Papieren tape gebruiken om doos dicht te plakken ipv plastic tape. Is duurzamer.

Spullen goed verpakt

Netjes verzonden , goed ingepakt, en vaker aanbiedingen. Top

Zeer snelle bezorging

De website is goed overzichtelijk

Tim's is heel snel met verzenden en heeft goede producten

Helemaal top

Snelle levering en vaak iets lekkers voor de hond erbij.

Altijd op voorraad en snelle levering

Top producten top service, snelle levering en netjes verpakt!!!!

Makkelijk besteld en snelle, top.

Zeer goed!

Zeer goede service en prima materiaal

Super snelle levering en goede producten

2 x een bestelling geplaatst met verschillende artikelen voor mijn hond. Super snel geleverd en zeer tevreden.

Prima en Snelle levering

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snelle levering.

Heel goede service en heel snel de bestelling bezorgd en ook heel netjes ingepakt

Goede service en levering op tijd

Goede prijs, snelle levering en de producten zijn bijna altijd op voorraad. Bij problemen of niet op voorraad, krijg je snel antwoord en je geld retour.

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!