Beste bij deze vindt ik het een mooie aanbieding en mooi verzonden prima gedaan tot zo snel geleverd mvg

Altijd goede prijzen en perfect in orde

Altijd de beste prijs en zeer snelle levering ook.

Gezocht op internet, gevonden bij Tim, minder betaald, snel geleverd.

Eerlijke prijzen, snel en netjes verzonden.

Altijd snelle levering en de producten aan scherpe prijzen!

Veel keuze.

Veel keuze! Maar Tim's heeft mij niet de actie producten gegeven die ik hoorde te krijgen . Er waren hondensnacks 1 + 1 gratis.. Maar ik heb deze tweede gratis snacks niet gekregen.. Erg jammer..

Snelle verzending

Snelle verzending en duidelijke informatie op de website.

Snel geleverd en goeiekwaliteit

Bestelling was snel binnen en goed bevroren in gepakt. 10,- extra omdat het bevroren moet worden vervoerd brengt mij wel in twijfel of ik nog een keer bestel of naar de winkel ga.

Besteld en gekregen. Maar wel zwaar.

Alles netjes op tijd geleverd gekregen. Helaas niet thuis, zoals gevraagd, maar op een PostNL punt. En ik was thuis. Aangezien alles in 1 grote doos zat moest ik, met ischiasklachten, die zware doos zelf sjouwen. Doe die 2 zware zakken volgende keer in 2 dozen, dan betaal ik wel dubbele verzendkosten. Beter voor mij en voor de bezorger.

Bestellen gaat gemakkelijk. Je wordt op de hoogte gehouden door middel van mail. En de volgende dag in huis.

Voordelig hondenvoer

Super bedrijf, doordat mn pakket bij Post.nl kapot/open gegaan was, en er helaas aantal zakjes snoepjes daardoor niet door mij ontvangen waren, hebben ze deze zakjes alsnog toegestuurd, super bedankt daarvoor

Fijne site, p.rima prijzen, snelle levering

Gewoon goed!

Uitstekend!!

Al een meerdere keren besteld en steeds alles top!! Artikelen worden heel goed verpakt.

heel fijne ervaring

snelle dienst verlenning

In een woordt super

Goede kwaliteit spullen en voeding voor alle dieren. Mooi prijzen.

Altijd top!

Goede site met een ruim assortiment. Altijd een snelle levering.

Snelle service en goedkoper dan andere zaken

top

Zoals het hoort

snelle levering goede site en goed product

Een goed gevoel van jullie producten op de site en alles ging makkelijk en snel. Geeft veel vetrouwen.

Snelle en correcte levering van de hondenbrokken.

Goede levering. Besteld in het weekend en snel en correct geleverd.

geweldig

KONG easy treat bij ons in de winkel bijna 4 euro duurder en is maar in 1 smaak. Bij TIM zijn de busjes in 4 smaken en veel goedkoper ! en niet lang wachten ,meestal volgende dag in huis. Mijn duitse herder is er gek op ,we beginnen de ochtend met grote wandeling, dan brokken met vlees en dan mag hij zijn KONG pakken. Wij gaan het vullen met kaas ,lever of pindakaas en dan is het groot feest ! hij is er stapelgek op.

Alles keurig en snel geleverd.

Goede prijs en kwaliteit. Super snel geleverd.

Mooi mandje

Heel mooi mandje, voor een kleine prijs. Elders bijna 10 euro duurder, voor exact hetzelfde. Snelle levering. Top!

Snelle levering. Prima prijs

Geen op/aanmerkingen

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!