een blijvertje voor ons

had besteld en kwam erachter dat ik het verkeerde had besteld. Geen probleem vrijblijvend teruggestuurd en in no time geld retour!!

Altijd snel en goed geleverd

Altijd snel en goed geleverd

Super goede service

Er was iets fout gelopen met de levering van mijn pakketje. Ik had zelf stomweg niet gezien dat er een fout stond in mijn opgegeven adres. Heb contact opgenomen met de klantendienst en zij waren super vriendelijk en behulpzaam. De producten zijn de volgende dag aangekomen, niets op aan te merken.

Goede prijs,snelle levering en lekkere hooi voor mijn konijn !!!!

Ik ga zeker nog bestellen

Goede keus en goed geleverd

Ik geef graag goede zo natuurlijk mogelijke voeding aan mijn hond. Goede keus tegen eerlijke prijs

Zeer betrouwbaar en snelle verzending

Tim’s is gewoon een zeer betrouwbare winkel ,ruim assortiment en snelle levering . Ik kan niet anders zeggen

Prima ervaring

Snel geleverd. Goed verpakt. Alleen moeten terugsturen omdat t jasje te groot was. Ook dat ging prima. Geld netjes teruggestort.

Goede producten voor redelijke prijs en een snelle levering

Altijd goedkoper

Bestel regelmatig bij Tim's, kwaliteit van snacks is goed, zelfs mijn hondje met zwak darmkanaal heeft er geen last van maar goede ontlasting. 1 x een klacht ingediend maar werd snel en adequaat opgelost.

Goede prijs en snelle levering, ruime keus

Fantastische service en levering

had een honden buggy gekocht voor onze maltezer,hij zit er graag in. hij is degelijk en makkelijk te besturen

altijd corect

ik vind het wel moeilijk om uit te loggen

Zeer goede winkel.

Mijn diepvries hondenvoer binnen 24 uur in huis. Keurig in diepvriesdozen verpakt. Volgende zending bestel ik weer hier. TOP. Zeer tevreden.

Op tijd en zeer nette levering van mijn diepvries hondenvoer

Op tijd geleverd en altijd binnen paar dagen beschikbaar.

Supersnelle service

Topservice! Kwaliteitsproduct en snelle levering.

duidelijk site en snelle levering

zie hierboven

Levering volgens afspraak

Als we bestellen, komt het altijd op tijd en volgens afspraak.

Veel keus en goede kwaliteit en voordelig

Veel keus, snelle levering en qua prijs voordelig. Retour sturen kon ook zonder problemen

Was goed snelle bezorging. Tevreden klant

Goede prijs, snelle levering

Goede keuze bedrijf

Order vergeten

Het vroor enkele dagen terug, dus ern belangrijke bestelling gedaan tegen de konden voor mijn dieren bij hen owv de garantie volgende Dag in huis. Gekejen dat alles wat ik bestelde voorradig was. Netjes bevestigingsmail gekregen en daarna niets.... Na een week wachten heb gecontacteerd: bestelling niet naar fabriek gestuurd, waarvoor geen verzending en items niet meer op voorraad.... Geen aanrader voor dringende zaken..

Waar is de communicatie

Bestel 2 dingen, krijg er 1 geleverd. Moet ik zelf mailen wanneer het andere item (kerstcadeau) komt. Ruim een week later waarschijnlijk. Waarom krijg ik niet zelf even een mailtje daarover toegestuurd?

Snelle levering en mijn huisdieren zijn er dol op,ze vinden het voedsel lekker. En ik vind het voordelig

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!