Super snel

Ik ben zeer tevreden, bedankt .

Mooie producten ,goede prijs en een super service! Fles lekte en ik kreeg meteen een nieuwe op gestuurd!

Geweldige service

Snelle verzending, top producten

prima prijzen

vlotte levering, voordelige prijzen in vergelijking met andere aanbieders van dezelfde producten

Tevreden met de snelle en correcte levering.

Makkelijk te bestellen en correct afgeleverd

Prima bedrijf, komen na wat ze beloven, materialen zijn ook keurig verpakt\Ga zo door

Snelle opvolging

Alles werd super snel verzonden. Er ontbrak iets, na een mailtje kreeg ik het snel toegezonden. Zeer tevreden!

Niets op aan te merken

Top kwaliteit en vlugge levering

Als ik iets bestel is de kwaliteit prima en vlugge levering ik zou jullie zeker aanbevelen Doe zo verder zou ik zeggen Vriendelijke groeten

Gewoon super goed

Vriendelijk en snel goede verpakking en super spullen

Alles op tijd en netjes geleverd

Snel, goed en betaalbaar

Snel, goed en betaalbaar

Fijn bedrijf

Makkelijke website, prijs -kwaliteit verhouding is prima.

Regelmatig terugkerende klant

Ik bestel telkens spullen voor onze konijntjes, dit gaat altijd naar wens. Ben heel tevreden!

Enkel goede ervaringen

Tot op heden enkel goede ervaringen

Altijd goed

Snel en correct

Snelle verzending

Mooie kooi. Niet de allersterkste en deurtjes zijn klein. Gelukkig is de bovenkant te openen

Geen problemen

Heel gemakkelijke site en snelle levering dus een zeer tevreden klant .

Breed assortiment tegen een goede prijs. Snelle afhandeling en makkelijk contact.

Altijd tevreden met Tim's

De bestelling is heel vlot geleverd en helemaal compleet. Het mooie is, dat Tim's net altijd dat stapje extra zet. Dit keer in de vorm van gratis snacks voor mijn hond. Hondje, katje en baasje zijn heel blij met Tim's!

Goede webshop

Items zoals verwacht, en geleverd op het aangegeven moment.

Snel bezorgd.top kwaliteit en klantvriendelijk

Top service en klant vriendelijk ik ben zeer tevreden met Tims

snelle levering en goed product

Ik ga zeker opnieuw bij Tim's bestellen!

zeer goede thuis winkel

Een hele goede ervaring snelle levering en duidelijke uitleg produkten.

Goede producten en service

Niks op aan te merken

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!