Het product werd de volgende dag geleverd. En ook voor een scherpe prijs! Prima zaak!

Altijd snel geleverd en in orde

Snelle en voordelige levering

Snelle en voordelige levering

Fijne korting met gratis bezorging en snel geleverd.

Tim's komt veelal naar voren als beste aanbieder.

Fijne kattenbakvulling

Snelle bezorging, scherpe prijzen en een ruim assortiment!

Wij hebben inmiddels al vaak bij Tim's besteld en zullen dat ook blijven doen.

supersnelle levering

supersnelle levering en goed prijzen

Perfect in producten, verzending prijs en tevredenheid

Perfecte service

Zeer tevreden. Makkelijk te bestellen de artikelen.snelle levering. Ik bestel regelmatig iets.

Uitstekend snelle bezorging

Alles keurig geleverd

Snel en op tijd !

Tevreden

Snel en netjes verpakt mijn bestelling ontvangen

Snel geleverd… top

Snel geleverd en goede communcatie qua bezorging

Ik had een probleem met een stukkend item dat heeft U keurig opgelost Heel veel dank hiervoor En .. het jwam op tijd voor de Sint

Altijd super

Al meerdere malen hier gekocht voor mijn konijnen en de prijzen zijn goed, de levering etc. Dus zeker een aanrader.

Snelle levering Prima verpakt.

Snelle levering en een goede service

Goed assortiment en goedkoop.

Goed assortiment en goedkoop. Krijg vaak een kleinigheidje gratis bij je bestelling.

Voordelig en snel

Overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces, voordelig en snel.

Topbedrijf

Interessante prijzen, mooie producten, snel en verzorgd geleverd en een klantenservice met een hele warme vriendelijke aanpak. Zeer tevreden.

Snelle levering, goede prijs voor uitstekende producten

Snelle levering . Uitstekende producten.

Wij hadden een probleem met een honden fietskar. In eerste instantie is geprobeerd het op te lossen met een nieuw onderdeel. Helaas was dat niet de oplossing. Het bleek een probleem met het frame te zijn. Nadat ik dat gemeld had, heb ik de volgende dag al een nieuwe honden fietskar gekregen. Super service.

‘s avonds besteld, volgende ochtend bezorgd.

Prims

Snel geleverd!

De gezocht producten snel gevonden. Snel geleverd!

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!