veel gedoe, uiteindelijk goed gekomen

mijn bestelling zou verstuurd zijn, werd mij verteld, laten zou er vertraging zijn, daarna zouden de bestelde bakjes niet op voorraad zijn, toen weer wel, toen zouden ze kapot zijn, en toen werden ze ineens opgestuurd, ondertussen was er 1 balletje wel apart opgestuurd Tim's heeft een magazijn in Duitsland, maar de communicatie tussen Nederland en Duitsland is enorm slecht uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn wij en onze katten blij met hun nieuwe drink/voerbakjes, van keramiek want ze zijn allergisch voor plastic en houden niet van metaal

Kerdtballen op vrijdag besteld , zondag al geleverd . Tevens zijn ze van super kwaliteit . Dikke proficiat voor Tim’s B.V.

super

duidelijke site, snelle levering, netjes verpakt

Erg gied

Snelle levering en goeie kwaliteit van hoezen voor hondekussens

Ik bestel graag en geregeld gezonde kauwsnacks voor mijn honden bij Tim’s. Het wordt snel verzonden en de prijs/kwaliteitverhouding is goed.

Top producten tegen scherpe prijzen

Ze hebben een ruim assortiment met mooie producten tegen scherpe prijzen. Bezorging loopt altijd vlekkeloos. top bedrijf

Besteld snel en netjes geleverd

Goed en snel geleverd!

Goed en snel geleverd en juist verpakt!!

Snelle levering, prima service

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering en goede service

vervelend

Kartonnen doos wordt in stromende regen voor de deur neer gegooid door post nl terwijl men de deur open doet, verder is de nieuwe plastic verpakking ook geen succes

Dit is zeker een verbeterpunt.

Ik heb nu voor de 2e keer een bestelling geplaatst die niet doorgekomen was. Zo jammer dat ik er weer achteraan moest gaan. Ben wel zeer goed geholpen en heb mijn bestelling alsnog ook snel ontvangen. De service is prima.

Snel en attent

Snel geleved. Verpakking niet goed, gescheurd. Na mijn melding vrij snel antwoord. Klacht wed serieus genomen. Zal vast goed gaan, volgende keer.

goed en super snel

simpel gezegd ....... gewoon top

Goede prijs, goed produkt, snelle levering

Zie boven

zoals altijd was het weer goed en zijn de honden zeer blij

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Zeer snelle levering en goede kwaliteit Prijs kwaliteit zeer goed.

vlotte en nette levering

voor de tweede keer kattenvoer besteld en een vlotte levering van kwaliteitsspullen

Goede prijs/kwaliteit.

Fijne webshop met alles wat ik nodig heb voor een goede prijs.

Oplossingsgericht

Na maanden van problemen met de diepvries leveringen lijken de problemen nu opgelost door gebruik van tempex boxen

Het is goed honden voer hondensnacks zijn ook goed en de leveringstijd wordt ook nagekomen

Snelle levering en goede producten

Perfecte service

Alles goed geregeld

De levering was helemaal in orde en kwam de volgende dag , perfect

Erg goed

Erg goed

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!