Groot assortiment, goede prijs

Groot assortiment tegen redelijke prijzen.

Eerste keer dat ik bij Tim's besteld heb maar zeker niet de laatste keer.

Alles is prima verlopen.

Supersonic

Geweldige service, beloven wat ze doen, bezorging optimaal, uitgebreid assortiment. Ik shop graag bij Tims,

Goed kwaliteit

❤️

Super !

Vlotte communicatie, snelle levering, scherpe prijzen. En onze Engelse cocker helemaal weg van de gratis bijgevoegde kippesnoepjes. Stop er enkele in een bal en ze speelt als een gek. Lieve grtn uit België, Petra en Engelse cocker Fleur Xxx

Helemaal top!

De brokken voor mijn hond gekocht voor een goedkoper tarief dan bij de meeste concurrenten. Goede kwaliteit. Geleverd conform de termijn die aan mij als klant gecommuniceerd is. Alles goed ingepakt. En ook nog eens een flostouw speelgoed voor de hond erbij cadeau. Stond niet vermeld (of ik heb erover heen gelezen). Anyways..... zowel ik als de hond waren blij verrast. Ik kan nog even vooruit met de bestelde voorraad maar mijn volgende aankoop hondenvoer zal zeker weer hier zijn!

Alles top

Alles top

Top.

Prima, snel.

Na slechte review netjes opgelost!

Nadat er wat dingen waren misgegaan bij mijn bestelling had ik een review geplaatst. Naar aanleiding daarvan heeft de klantenservice contact met mij opgenomen en het netjes opgelost.

Helemaal top

Zeer snelle levering

Goeie service vriendelijke mensen en snel geleverd.

Snelle levering, goede producten

Het was erg snel geleverd en de producten voor mijn hond zijn top!

Goedkoop en snelle levering

In vergelijking met andere sites was Tims voordeliger. En de levering was de volgende dag al binnen.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Altijd tevreden als ik bij Tim bestel Makkelijk herhalen van bestelling en snel geleverd

Super winkel

Fantastische webwinkel. ontzettend vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Goede producten en snelle levering

Makkelijk gevonden wat ik zocht, eenvoudig besteld en snel in huis.

Snelle en correcte levering.

Snel bezorgd en het hondenjasje is van goede kwaliteit.

Goede snelle service

Snelle levering , goede producten.

Goede en snelle service

Ik bestel bij Tims altijd de kattenbakvulling van Breedercelect gerecycled en die gebruik ik voor onze binnen konijnen. Heel makkelijk online te bestellen en de levering is snel. Ben heel erg tevreden!

Goed product

Goed product, Snelle levering. Doos die om product zit zou steviger mogen. Van de 4 dozen kwamen er 2 kapot aan.

Super snelle levering. Geleverd zoals verwacht.

Bestellen goed maar ...

Waarom zijn er groot verpakking voor konijn snack , het is zonde van matriaal en slecht voor milieu. U moet gaan praten met de fabrikant. Het kan toch ook in kartondoos .

Zeer correct in afspraak

Correct en precies volgens afspraak . Toppie

Uitstekende service

Bestelling geplaatst snel ontvangen goede kwaliteit daarom de 5 sterren

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!