Perfect!

Goed, Voordelig en ook nog snel geleverd.

Was de 1e keer hier een bestelling geplaatst en de bestelling en levering ging prima.

geweldige snelle levering

geweldig goede service snelle levering duidelijke webshop

Top !

Uitstekend. Bedankt voor alles.

Snelle levering zeer goede service goeie betaal mogelijkheden. Top

Snel maar veel plastic

Ik had drie potten gevriesdroogde rundstukjes waar wel heel veel plastic omheen zat. Ze zitten al in een plastic pot dus de logica ontgaat mij volledig.

Snelle levering, goede service

Voor het eerst besteld bij Tim's. Goed contact gehad met de klantendienst en snel geleverd ! Fijn !

Netjes geholpen snelle levering. Zelfs een snelle nalevering toen het er helaas 1 artikel misde. Alles was zeer correct!

Maar uw kunt beter laten verzenden door een ander postbedrijf dan post nl

Belofte waargemaakt!

Vandaag besteld is morgen bezorgd

Ruime keuze op de website en snel, volgens planning, geleverd.

Snel accuraat en netjes

Snel accuraat en netjes

Verpakking wel wat onhandig zonder waarschuwing voorzichtig de doos te openen. Ik sneed het plakband door en ging meteen door het bovenste puppymatje heen. Dus iets van bescherming bovenop of een waarschuwing op de doos zou misschien handig. Verder prima product.

Top service!

Prima producten, met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Top service bij de vlugge leveringen. Vlotte communicatie via chat. Problemen worden onmiddellijk opgevolgd en opgelost. Een aanrader!

Goed en minder goed

Mijn bestelling kwam in eerste instantie beschadigd aan. De klantenservice heeft mij heel goed geholpen en een korting aangeboden of een nieuw product. Maar terwijl ik daar over nadacht heeft het magazijn uit eigen beweging een nieuwe bestelling gestuurd. Uiteindelijk heb ik beide bestellingen gehouden omdat het teveel gedoe was om alles weer in te pakken en terug te sturen maar dit was natuurlijk niet de bedoeling.

Kwalitatief top

Nu een paar keer bij Tim besteld en alle keren heb ik hen ervaren als adequaat betrouwbaar en snel communicerend, goede klantgerichtheid, snelle leverancier en zowel in de mail als bijgevoegde papieren helder en vriendelijk. Ook de prijskwaliteit verhouding is uitstekend.

Ik ben erg tevreden!

Fijne website, mooie aanbiedingen/kortingen. Snelle levering... en vooral... een goed assortiment!

Geweldige winkel!

Heel leuk assortiment, scherpe prijzen en goede klantenservice.

Vlotte levering, goede kwaliteit

Nieuwe krabpaal gekocht voor Gizmo. Goede kwaliteit, groot genoeg en redelijke prijs in vergelijking met andere websites.

Snel geleverd, prima service

Pakket was snel geleverd. Er was een zak hondenvoer beschadigd, maar werd snel en keurig opgelost.

attent

snelle reacties op bestellingen en bij mailverkeer.

Veel keuze, en snelle levering.

Goeie service

Mijn bestelling was snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Product snel geleverd. Is volgens beschrijving

Heel tevreden

Altijd perfecte levering.

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!