Heel tevreden

Altijd perfecte levering.

Ik heb kattenbakkorrels besteld en van a t/m z goede service. Snelle levering, keurig verpakt en compleet.

Snel en correct

Makkelijk besteld vlot geleverd

Ervaring is goed

Netjes optijd geleverd

alles in orde

vlotte correcte afhandeling van bestelling

Super snelle levering

Goeie kwaliteit

Goed en betrouwbaar

Duidelijke webside snelle levering

Betrouwbare website

Als ik wat besteld kijk ik natuurlijk ook naar de prijs en hoe betrouwbaar is een website nou dan zit je bij hun goed Ook vlugge bezorging

Lekkers voor onze hond

We hebben bij Tim’s lekkers voor onze hond besteld omdat de dierenspeciaal zaak bij ons wegens vakantie gesloten was. Wat we hebben besteld is niet overal te koop en zodoende kwamen we bij Tim’s uit Bestelling wrrd binnen een dag geleverd en onze hond snoept weer lekker Prima

Eerlijke prijs en goede snelle verzending. Heel blij mee!

Slechte communicatie

Daags nadat mijn bestelling bezorgd zou worden niets vernomen, moest zelf aan de bel trekken. Het is toen deels opgelost, maar daarna blijft het weer stil over het restant van de bestelling

Mini mergpijpjes

Wij bestellen altijd de hondenkoekjes bij Tim, De honden zijn er gek op en de levering is super snel!!!

Perfekt

Zoals altijd volledig en precies volgens afspraak.

Goede zaken

Goede en snelle levering. Goede prijzen.

De ho´d eet zen nieuwe brokken heel graag was de dag nadien al geleverd

Omega-3 capsules voor hond.

2 potjes puur omega-3 extra visolie. Tim's was de goedkoopste in het hele gamma van aanbieders. Houdbaarheid is dik in orde. Snelle verzending en heel goed verpakt.

Ruim assortiment, snelle levering, goede prijs!

heel snelle levering

Product zoals omschreven, zeer goede prijs

Ruim assortiment en snel geleverd

Snel en goed, maar...

snel en goed afgeleverd, maar ...... niet via een vervoerder speciaal voor diepvriesproducten, maar gewoon als post.nl pakket. Wel héél goed ingepakt, dus toch nog bevroren.

Goed en snel geholpen

Leuke webshop waar je het gevoel krijgt dat ze je echt kennen. Prijs is ook ok.

Duidelijke website, snelle bezorging

Duidelijke website, snelle bezorging

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!