Besteld, betaald en de volgende dag ontvangen.

Dat was het; niets mee en niets minder.

Prima levering

Stevige mooie verpakking en supersnelle levering. Tevreden klant. Zelf geen hond. De botten vallen niet in de smaak van de buurhond, de buffelhoorn en knuffels met skelet in touw zullen zeker gewaardeerd worden. Tim’s zeker aanbevelen bij familie en vrienden

Alles gebeurt correct

Geen klachten

Veel keuze en snelle levering

Leuke site met veel keuze. Snelle levering bij producten die in voorraad zijn. Nalevering van producten die niet in voorraad zijn. Leuke producten.

Prima service!

goede prijs en snelle levering

Ik heb al vaker bij Tim's Back2Nature besteld voor een hele mooie prijs. Levering is ook altijd snel. Zeer tevreden!

Keurige webwinkel

Snel staan de spullen op de deurmat. Prettig personeel bij de klantenservice.

Goeie service

Goeie service en sneller levering. Altijd blij met het resultaat dat het er snel is

prima service

goede service snel contact als levering vertraagd is o.id. altijd een leuk persentje bij de bestelleingen

Groot assortiment. Smells levering!

Het product dat ik bestelde is prima. Mijn hond is er dol op.

uitstekend

prima service, snel en goed geleverd.

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd

Groot assortiment, makkelijk zoeken en snel bestellen. Levering binnen een werkdag. Prima dus.

Goed assortiment en prima prijs/ kwaliteitverhouding.

Kreeg de mand op afgesproken levertijd. Goede kwaliteit. De honden liggen er relax bij.

Fijne ervaring gehad bij Tim's. Bestelling geplaatst, je wordt goed op de hoogte gehouden. Snelle levering, correct verpakt. Geen minpunten.

Super en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar! Goede kwaliteit

de levering was een dagje later dan gepland maar dmv mail prima op de hoogte gehouden, de bestelling was goed ingepakt. verder alles prima

Fijn assortiment en snelle verzending

Ik bestel altijd via Tim's omdat ze hier een ruime keuze hebben in hooi en het feit dat ze lijnzaadbrokjes aanbieden.

Correct en snel

Ruim assortiment, snelle levering en altijd een aardigheidje erbij.

Keurig netjes en snel geleverd

Afspraak is afspraak

Was goed

Het is een goed bedrijf wat snel verstuurd,alleen PostNL is op dit moment beetje heel traag bij het verwerken en sorteren.

Fijn

Altijd snelle levering en Desi is blij met haar brokjes

Oke

Alles zoals afgesproke

Snel, goed verpakt, hoog kwaliteit

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!