Prima webshop

Altijd netjes op tijd en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Zeer snelle levering post nl gestoord

Alleen wel erg teleurstellend dat de post nl een bericht stuurt dat het bij de buren ligt en als je dan thuis komt het gewoon buiten voor de deur staat....Gelukkig waren het dozen met 17 kg en niet met 2, waar je zo mee wegloopt. Maar toch per doos toch een waarde van 150 euro.

Snel en correct

De oren zaten los in de verzenddoos. Beter voor milieu, maar niet zo goed voor de oren. Bij vochtig weer gaan ze mogelijks vocht opnemen.

Prima producten

Ik bestel graag natuurlijke produkten voor mn honden. Tim.s B.V. Heeft genoeg keuzes

Betrouwbaar

Ik bestel regelmatig. Wordt super snel geleverd en nooit problemen mee gemaakt

TOP

Goed altijd op tijd goede service

heel goed

goede en snelle servies

Prima service!

Snelle levering, veel voorraad.

Duidelijke website en snelle verzending

Goede producten, prima prijd

Zeer vlotte levering en goede kwaliteit.

Super snel en correct

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Fijne webwinkel

Snelle levering na bestelling. Makkelijk te bestellen. Veel keuze

Ik koop graag bij jullie kan zelf bepalen op welke dag ik het geleverd wil hebben ideaal

De hele zending is snel en goed verzorgd en bezorgd.

Vlot en correct

Goede prijzen, vlotte levering en correcte klantendienst met snelle oplossing als er toch eens iets mis loopt.

prima levering

Netjes op tijd, juiste levering volgens afspraak

Goede prijs, snelle levering

Wij bestellen graag bij TIM. Het kattenvoer is ook verkrijgbaar bij Albert Heijn maar bij TIM goedkoper en in meer soorten verpakkingen verkrijgbaar.

Goede service snel in huis

Snelle service goede prijs

Goede en snelle levering

Via Tim’s een Trixie hondenbed (opvouwbaar) gekocht. Naast de scherpe prijs werd dit artikel ook zeer snel geleverd.

Veel keuze en correcte site

Alles altijd op tijd geleverd

Gewoon goed

Besteld en mooi op tijd geleverd.

Altijd de artikelen zoals op de foto's. Correcte levering en zeer vlug geleverd. Zeer goede winkel en kwaliteitsartikelen aan een prima prijs.

Snelle correcte service

De bestelde goederen werden snel geleverd. Ook uitgebreid aanbod.

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!